Smokey wings med fritter, coleslaw og ærter
4 personer
Ingredienser
600 g | Smokey BBQ wings |
750 g | pommes frites med BBQ |
350 g | færdig coleslaw |
250 g | friske ærter |
ketchup | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 27: Friske ærter, færdig coleslaw, Smokey BBQ wings
- 1
Tænd ovnen på 210° varmluft.
- 2
Læg de frosne BBQ-wings på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg fritterne på en anden bageplade beklædt med bagepapir og krydr med lidt salt. Bag begge dele i ca. 25 min.
- 3
Vend den færdigsnittede coleslaw med den tilhørende dressing. Smag til med salt og peber.
- 4
Server de lækre smokey wings med fritter, coleslaw, friske ærter og ketchup som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Husets yndlingsdyppelse.
