Smokey wings med fritter, coleslaw og ærter

4 personer

Ingredienser

600 gSmokey BBQ wings
750 gpommes frites med BBQ
350 gfærdig coleslaw
250 gfriske ærter
ketchup
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 27: Friske ærter, færdig coleslaw, Smokey BBQ wings
  • 1

    Tænd ovnen på 210° varmluft.

  • 2

    Læg de frosne BBQ-wings på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg fritterne på en anden bageplade beklædt med bagepapir og krydr med lidt salt. Bag begge dele i ca. 25 min.

  • 3

    Vend den færdigsnittede coleslaw med den tilhørende dressing. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Server de lækre smokey wings med fritter, coleslaw, friske ærter og ketchup som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Husets yndlingsdyppelse.
 Smokey wings med fritter, coleslaw og ærter