Små forårsruller serveret med ris og stegte grøntsager med æg

4 personer

Ingredienser

300 gris
600 gskæve forårsruller
2 stkrødløg
2 fedhvidløg
400 ggulerødder
0.5 stkspidskål
2 stkæg
0.5 dlsoya
0.5 dlsød chilisauce
1 dlvand
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43: Spidskål, gulerødder, skæve forårsruller
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Steg forårsrullerne på en pande i olivenolie eller tilbered dem i ovnen efter anvisningen på posen.

  • 3

    Skræl løgene og skær dem i både. Pres hvidløgsfedene. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave. Skyl spidskålen og skær i tynde strimler. Steg først løg og hvidløg i olivenolie i en wok eller dyb pande i et par minutter. Tilsæt derefter gulerødder og spidskål.

  • 4

    Pisk æggene sammen med en gaffel og tilsæt det til grøntsagerne. Rør godt rundt.

  • 5

    Tilsæt soya, sød chilisauce, vand og smag til.

  • 6

    Server de sprøde forårsruller med ris, stegte grøntsager og lidt mere soya og chilisauce. Velbekomme!

Små forårsruller serveret med ris og stegte grøntsager med æg