Små forårsruller serveret med ris og stegte grøntsager med æg
4 personer
Ingredienser
300 g | ris |
600 g | skæve forårsruller |
2 stk | rødløg |
2 fed | hvidløg |
400 g | gulerødder |
0.5 stk | spidskål |
2 stk | æg |
0.5 dl | soya |
0.5 dl | sød chilisauce |
1 dl | vand |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43: Spidskål, gulerødder, skæve forårsruller
- 1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
- 2
Steg forårsrullerne på en pande i olivenolie eller tilbered dem i ovnen efter anvisningen på posen.
- 3
Skræl løgene og skær dem i både. Pres hvidløgsfedene. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave. Skyl spidskålen og skær i tynde strimler. Steg først løg og hvidløg i olivenolie i en wok eller dyb pande i et par minutter. Tilsæt derefter gulerødder og spidskål.
- 4
Pisk æggene sammen med en gaffel og tilsæt det til grøntsagerne. Rør godt rundt.
- 5
Tilsæt soya, sød chilisauce, vand og smag til.
- 6
Server de sprøde forårsruller med ris, stegte grøntsager og lidt mere soya og chilisauce. Velbekomme!
