Sliders serveret med fritter, coleslaw i salatblade og grønne spyd

4 personer

Ingredienser

600 gpommes frites
360 gburger boost sliders
100 gtapas ost
400 gfærdig coleslaw
0.5 stkicebergsalat
200 gcherrytomater
0.5 stkagurk
250 gvindruer
60 gsyltede rødløg
mayonnaise
salt
peber
olivenolie
ketchup
drueagurk

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 24: Burger boost sliders, tapas ost, færdig coleslaw, icebergsalat, cherrytomater, vindruer, syltede rødløg, ketchup, mayonnaise
  • 1

    Tilbered fritterne i ovnen efter anvisningen på posen.

  • 2

    Krydr de små bøffer med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande til de er rosa eller gennemstegte eller giv dem en tur på grillen, hvis vejret er til det. Læg en skive ost på hver bøf efter du har vendt dem, så osten når at smelte.

  • 3

    Bland den færdige coleslaw med dressingen. Skyl salaten og riv bladene i mindre stykker. Brug den ene halvdel i burgerne og lav små skåle af resten af salatbladene og fyld dem med coleslaw. Skyl tomaterne og skær dem i skiver.

  • 4

    Skyl agurken og skær den i tern. Skyl vindruerne og sæt skiftevis agurk og vindruer på spyd.

  • 5

    Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.

  • 6

    Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger med tilbehør. Mums og velbekomme!

Sliders serveret med fritter, coleslaw i salatblade og grønne spyd