Salat med varmrøget ørredfilet og hvide asparges
Ingredienser
Ingredienser
| 1 bakke | salatmix |
| 0.5 stk | citron |
| olivenolie | |
| 2 stk | avocado |
| 8 stk | hvid asparges |
| 2 pakker | ørredfilet |
| salt | |
| peber |
Pynt
| radise | |
| 1 bundt | dild |
| 1 bundt | mynte |
Tilberedning
- 1
Skyl salat. Vend salaten i citronsaft, olivenolie, salt og peber.
- 2
Skær avocado i kvarte. Fjern skal og sten. Pres lidt citronsaft udover avocadostykkerne, så de ikke bliver brune.
- 3
Rengør og skræl asparges. Steg asparges lynhurtigt - højst i 1 min. Skær derefter i kvarte.
- 4
Anret salatmix på tallerkener sammen med avocado og asparges. Top med stykker af ørredfilet og pynt med radiseskiver, dild mynte. Servér straks.
