Salat med varmrøget ørredfilet og hvide asparges
Ingredienser
Ingredienser
1 bakke | salatmix |
0,5 stk | citron |
olivenolie | |
2 stk | avocado |
8 stk | hvid asparges |
2 pakker | ørredfilet |
salt | |
peber |
Pynt
radise | |
1 bundt | dild |
1 bundt | mynte |
Tilberedning
- 1
Skyl salat. Vend salaten i citronsaft, olivenolie, salt og peber.
- 2
Skær avocado i kvarte. Fjern skal og sten. Pres lidt citronsaft udover avocadostykkerne, så de ikke bliver brune.
- 3
Rengør og skræl asparges. Steg asparges lynhurtigt - højst i 1 min. Skær derefter i kvarte.
- 4
Anret salatmix på tallerkener sammen med avocado og asparges. Top med stykker af ørredfilet og pynt med radiseskiver, dild mynte. Servér straks.