Salat med varmrøget ørredfilet og hvide asparges

Ingredienser

Ingredienser

1 bakkesalatmix
0,5 stkcitron
olivenolie
2 stkavocado
8 stkhvid asparges
2 pakkerørredfilet
salt
peber

Pynt

radise
1 bundtdild
1 bundtmynte

Tilberedning

  • 1

    Skyl salat. Vend salaten i citronsaft, olivenolie, salt og peber.

  • 2

    Skær avocado i kvarte. Fjern skal og sten. Pres lidt citronsaft udover avocadostykkerne, så de ikke bliver brune.

  • 3

    Rengør og skræl asparges. Steg asparges lynhurtigt - højst i 1 min. Skær derefter i kvarte.

  • 4

    Anret salatmix på tallerkener sammen med avocado og asparges. Top med stykker af ørredfilet og pynt med radiseskiver, dild mynte. Servér straks.

Salat med varmrøget ørredfilet og hvide asparges