Salat med blomkålsris
4 personer
Ingredienser
Salat
| 1 pose | blomkålsris |
| 75 g | spinat |
| 2 stk | forårsløg |
| 1 stk | agurk |
| 2 stk | avokado |
Ristede græskarkerner
| 100 g | ristede græskarkerner |
| 2 spsk | olie |
| salt |
Dilddressing
| 5 dl | creme fraiche (18%) |
| 1 potte | dild |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Lad de evt. frosne blomkålsris, optø i koldt vand (ca. 1 time før brug) og sigt vandet fra.
- 2
Skyl, afdryp og hak spinatbladene groft. Skyl forårsløg og snit fint.
- 3
Skræl agurk, halver på langs og skær i skiver. Halver avokado og fjern sten. Skrab avokadokødet ud og skær det i tern.
- 4
Vend alle ingredienserne til salaten sammen.
- 5
Opvarm en pande med olie. Tilsæt græskarkernerne og lad dem riste/poppe til de er gyldne i ca. 3-4 min. under jævn omrøring. Drys med lidt salt.
- 6
Rør creme fraiche sammen med finthakket dild og smag til med salt og peber. Servér straks.
