Salat med blomkålsris
4 personer
Ingredienser
Salat
1 pose | blomkålsris |
75 g | spinat |
2 stk | forårsløg |
3 stk | agurk (lille) |
2 stk | avokado |
Ristede græskarkerner
100 g | ristede græskarkerner |
2 spsk | olie |
salt |
Dilddressing
5 dl | creme fraiche (18%) |
1 potte | dild |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Lad de evt. frosne blomkålsris, optø i koldt vand (ca. 1 time før brug) og sigt vandet fra.
- 2
Skyl, afdryp og hak spinatbladene groft. Skyl forårsløg og snit fint.
- 3
Skræl agurk, halver på langs og skær i skiver. Halver avokado og fjern sten. Skrab avokadokødet ud og skær det i tern.
- 4
Vend alle ingredienserne til salaten sammen.
- 5
Opvarm en pande med olie. Tilsæt græskarkernerne og lad dem riste/poppe til de er gyldne i ca. 3-4 min. under jævn omrøring. Drys med lidt salt.
- 6
Rør creme fraiche sammen med finthakket dild og smag til med salt og peber. Servér straks.