Salat med blomkålsris

4 personer

Ingredienser

Salat

1 poseblomkålsris
75 gspinat
2 stkforårsløg
3 stkagurk (lille)
2 stkavokado

Ristede græskarkerner

100 gristede græskarkerner
2 spskolie
salt

Dilddressing

5 dlcreme fraiche (18%)
1 pottedild
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Lad de evt. frosne blomkålsris, optø i koldt vand (ca. 1 time før brug) og sigt vandet fra.

  • 2

    Skyl, afdryp og hak spinatbladene groft. Skyl forårsløg og snit fint.

  • 3

    Skræl agurk, halver på langs og skær i skiver. Halver avokado og fjern sten. Skrab avokadokødet ud og skær det i tern.

  • 4

    Vend alle ingredienserne til salaten sammen.

  • 5

    Opvarm en pande med olie. Tilsæt græskarkernerne og lad dem riste/poppe til de er gyldne i ca. 3-4 min. under jævn omrøring. Drys med lidt salt.

  • 6

    Rør creme fraiche sammen med finthakket dild og smag til med salt og peber. Servér straks.

Salat med blomkålsris