Saftige kyllingestykker i fad med kartofler, porre og brieost. Hertil blåbærsalat
4 personer
Ingredienser
| 800 g | kartofler |
| 1 stk | porre |
| 200 g | brieost |
| 5 dl | mælk |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Skræl eller skrub kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Brug evt et mandolinjern - men pas på fingrene! Skær top og bund af porren. Skyl og rens den grundigt og skær den i tynde ringe. Skær brieosten i små stykker.
- 3
Vend nu kartoffelskiver, porre og brieost sammen med mælken i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
- 4
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 35 minutter til de er gyldne på toppen og møre, når du stikker i dem med en gaffel.
- 5
Halver kyllingefileterne på langs og steg dem i lidt olie på en pande. Krydr med salt og peber og steg dem til de er gennemstegte.
- 6
Lav en hurtig salat med skyllet salat i strimler, skyllede blåbær, rødløg i skiver og vinaigrette på toppen. Krydr med lidt salt og peber.
- 7
Server de saftige kyllingestykker med grøntsagsfadet og den sprøde salat. Velbekomme!
