Saftige kyllingestykker i fad med kartofler, porre og brieost. Hertil blåbærsalat

4 personer

Ingredienser

800 gkartofler
1 stkporre
200 gbrieost
5 dlmælk

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46: Vinaigrette, kyllingebrystfilet BBQ, brieost, porre, kartofler
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Skræl eller skrub kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Brug evt et mandolinjern - men pas på fingrene! Skær top og bund af porren. Skyl og rens den grundigt og skær den i tynde ringe. Skær brieosten i små stykker.

  • 3

    Vend nu kartoffelskiver, porre og brieost sammen med mælken i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.

  • 4

    Bag kartoflerne i ovnen i ca. 35 minutter til de er gyldne på toppen og møre, når du stikker i dem med en gaffel.

  • 5

    Halver kyllingefileterne på langs og steg dem i lidt olie på en pande. Krydr med salt og peber og steg dem til de er gennemstegte.

  • 6

    Lav en hurtig salat med skyllet salat i strimler, skyllede blåbær, rødløg i skiver og vinaigrette på toppen. Krydr med lidt salt og peber.

  • 7

    Server de saftige kyllingestykker med grøntsagsfadet og den sprøde salat. Velbekomme!

Saftige kyllingestykker i fad med kartofler, porre og brieost. Hertil blåbærsalat