Rösti
Ingredienser
500 g | blandet rodfrugter |
3 spsk | hvedemel |
2 stk | æg |
2 spsk | olivenolie |
salt | |
peber |
Tilberedning
Du kan vælge lige de rodfrugter, du ønsker. F.eks. persillerod, gulerod, pastinak, rødbede, knoldselleri, kartofler eller søde kartofler. Rösti er genial til at få brugt rodfrugts-rester i en ny og lækker ret!
- 1
Riv rodfrugterne groft. Pisk æg.
- 2
Læg de revne rodfrugter i koldt vand, og skyl dem godt, indtil vandet er klart. Tør rodfrugterne i et rent viskestykke.
- 3
Kom de revne og tørre rodfrugter i en skål. Tilføj salt, peber, hvedemel og de sammenpiskede æg.
- 4
Form små runde ’kager’ på plader med bagepapir og pensl dem med en smule olivenolie.
- 5
Bag röstierne ved 200° varmluft til de er gyldne og sprøde, ca. i 20-25 minutter. Er de ikke sprøde, så giv dem lidt længere tid i ovnen.