Rösti
Ingredienser
500 g | blandet rodfrugter |
3 spsk | hvedemel |
2 stk | æg |
2 spsk | olivenolie |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Riv rodfrugterne groft. Brug f.eks. persillerod, gulerod, pastinak, rødbede, knoldselleri, kartofler eller søde kartofler.
- 2
Læg de revne rodfrugter i koldt vand, og skyl dem godt indtil vandet er klart.
- 3
Tør rodfrugterne i et rent viskestykke.
- 4
Kom de revne og tørre rodfrugter i en skål og tilføj salt, peber, hvedemel og de to sammenpiskede æg.
- 5
Form små runde ’kager’ på plader med bagepapir og pensl dem med en smule olivenolie.
- 6
Röstierne bages ved 200° varmluft til de er gyldne og sprøde i 20-25 minutter. Er de ikke sprøde, så giv dem lidt længere tid i ovnen.