Ristaffel med kylling og karrysovs
Ingredienser
250 g | ris |
2 spsk | karry |
500 g | frosne suppeurter |
3 dl | vand |
4 dl | kokosmælk |
1 terning | hønsebouillon |
250 g | fersk kylling i tern |
2 stk | bananer |
1 stk | granatæble |
30 g | kokosmel |
100 g | peanuts |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42: Kylling i tern og granatæble
- 1
Kog risene efter anvisning på pakken.
- 2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt suppeurter, vand, kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.
- 3
Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.
- 4
Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingestykkerne. Krydr med salt og peber.
- 5
Pil skrællen af bananerne og skær dem i skiver.
- 6
Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål. Anret bananskiver, kokosmel og peanuts i skåle.
- 7
Server ristaffel med kylling, karrysovs og topping. Velbekomme!
