Ristaffel med kylling og karrysovs

Ingredienser

250 gris
2 spskkarry
500 gfrosne suppeurter
3 dlvand
4 dlkokosmælk
1 terninghønsebouillon
250 gfersk kylling i tern
2 stkbananer
1 stkgranatæble
30 gkokosmel
100 gpeanuts
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42: Kylling i tern og granatæble
  • 1

    Kog risene efter anvisning på pakken.

  • 2

    Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt suppeurter, vand, kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.

  • 3

    Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.

  • 4

    Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingestykkerne. Krydr med salt og peber.

  • 5

    Pil skrællen af bananerne og skær dem i skiver.

  • 6

    Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål. Anret bananskiver, kokosmel og peanuts i skåle.

  • 7

    Server ristaffel med kylling, karrysovs og topping. Velbekomme!

Ristaffel med kylling og karrysovs