Risengrød med appelsinkompot, mandler og kanelsukker
4 personer
Ingredienser
Risengrød og kompot
| 3 stk | økologisk appelsin |
| 2 spsk | sukker |
| 0.25 spsk | stødt kanel |
| 1500 g | færdiglavet risengrød |
| 50 g | mandler |
Kanelsukker
| 4 spsk | sukker |
| 0.5 spsk | stødt kanel |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49: Økologisk appelsin
- 1
Skyl og riv lidt af appelsinskallen og stil til side. Skræl herefter appelsinerne og skær dem i skiver. Bring appelsinerne i kog i en gryde sammen med sukker, kanel og en lille smule fintrevet appelsinskal. Lad det hele koge i ca. 5 minutter og smag til med sukker og lidt mere appelsinskal, hvis du synes.
- 2
Opvarm risengrøden i en gryde eller i mikroovnen efter anvisningen på posen.
- 3
Bland sukker og kanel og hak mandlerne groft.
- 4
Server den hurtige risengrød med appelsinkompot, kanelsukker og mandler på toppen.
