Risengrød med appelsinkompot, mandler og kanelsukker

4 personer

Ingredienser

Risengrød og kompot

3 stkøkologisk appelsin
2 spsksukker
0.25 spskstødt kanel
1500 gfærdiglavet risengrød
50 gmandler

Kanelsukker

4 spsksukker
0.5 spskstødt kanel

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49: Økologisk appelsin
  • 1

    Skyl og riv lidt af appelsinskallen og stil til side. Skræl herefter appelsinerne og skær dem i skiver. Bring appelsinerne i kog i en gryde sammen med sukker, kanel og en lille smule fintrevet appelsinskal. Lad det hele koge i ca. 5 minutter og smag til med sukker og lidt mere appelsinskal, hvis du synes.

  • 2

    Opvarm risengrøden i en gryde eller i mikroovnen efter anvisningen på posen.

  • 3

    Bland sukker og kanel og hak mandlerne groft.

  • 4

    Server den hurtige risengrød med appelsinkompot, kanelsukker og mandler på toppen.

Risengrød med appelsinkompot, mandler og kanelsukker