Risengrød med clementinkompot, bacon og kanelsukker
4 personer
Ingredienser
| 150 g | bacon i skiver |
| 6 stk | clementiner |
| 2 spsk | sukker |
| 2000 g | færdiglavet risengrød |
| sukker | |
| stødt kanel |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51: Bacon i skiver, clementiner, færdiglavet risengrød
- 1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Skær baconen i små stykker og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg baconen sprød i ovnen i ca. 12 min.
- 2
Skræl clementinerne og skær dem i små stykker. Kom clementiner og sukker i en kasserolle og bring det i kog. Lad kompotten simre i ca. 10 min.
- 3
Tilbered risengrøden efter anvisningen på posen. Vend sukker og kanel sammen i en skål.
- 4
Server risengrøden i skåle og top med clementinkompot, bacon og kanelsukker.
