Risengrød med clementinkompot, bacon og kanelsukker

4 personer

Ingredienser

150 gbacon i skiver
6 stkclementiner
2 spsksukker
2000 gfærdiglavet risengrød
sukker
stødt kanel

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51: Bacon i skiver, clementiner, færdiglavet risengrød
  • 1

    Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Skær baconen i små stykker og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg baconen sprød i ovnen i ca. 12 min.

  • 2

    Skræl clementinerne og skær dem i små stykker. Kom clementiner og sukker i en kasserolle og bring det i kog. Lad kompotten simre i ca. 10 min.

  • 3

    Tilbered risengrøden efter anvisningen på posen. Vend sukker og kanel sammen i en skål.

  • 4

    Server risengrøden i skåle og top med clementinkompot, bacon og kanelsukker.

Risengrød med clementinkompot, bacon og kanelsukker