Revelsben med sommersalat og mormordressing

4 personer

Ingredienser

Revelsben

12 stkrevelsben
olie
salt
peber

Sommersalat

1 glassoltørrede tomater
100 gkartofler
1 bundtradise
1 stkfennikel
50 gærter
1 bakkehjertesalat
1 bundtforårsløg

Mormordressing

1 dlfløde
3 spsklagereddike
1 spsksukker
1 stkskalotteløg
salt
peber

Tilberedning

Revelsben

  • 1

    Smør revelsbenene godt ind i olie og krydr med salt og peber. Kom dem i et ovnfast fad og tilbered dem i en forvarmet ovn på 170° i ca. 1 time. Tjek at de er møre.

  • 2

    Tag nu benene op af fadet og dup dem tørre for evt. væske.

  • 3

    Grill benene til de er flot karamelliserede på en varm grill. Pensl dem med BBQ-marinaden, mens du griller dem eller steger videre i ovnen ved 225° i 5 min på hver siden til de er gyldne.

Sommersalat

  • 1

    Kog kartoflerne, lad dem køle og skær derefter i kvarte. Hak soltomaterne.

  • 2

    Hak soltomaterne. Skær radiserne i mindre stykker. Behold gerne toppen på. Skær fennikel i tynde skiver. evt. på et mandolinjern.

  • 3

    Bræk hjertesalaten i mindre stykker og skær ligeledes avocado i mindre stykker. Skær forårsløg i tynde skiver.

  • 4

    Bland alle ingredienserne i en skål.

Mormordressing

  • 1

    Hak skalotteløg fint.

  • 2

    Rør fløde, lagereddike og sukker sammen. Smag til med eddike, sukker, salt og peber. Tilsæt det finthakkede skalotteløg.

  • 3

    Vend salaten med dressingen lige før servering.

Revelsben med sommersalat og mormordressing