Real American Pumpkin Pie
Ingredienser
American Pumpkin Pie
400 g | hokkaidogræskar |
3 stk | æg |
2 dl | piskefløde |
50 g | brun farin |
50 g | rørsukker |
1 tsk | stødt kanel |
1 tsk | stødt ingefær |
½ tsk | stødt kardemomme |
½ tsk | stødt nellike |
½ tsk | stødt allehånde |
½ tsk | stødt muskatnød |
salt | |
færdiglavet tærtedej | |
Evt. æggeblomme til pensling af tærtekanten |
Tilbehør
Kold flødeskum eller vaniljeis |
Tilberedning
Klassisk amerikansk græskartærte fra bunden med græskarpuré, kanel og varme krydderier
- 1
Del græskar i halve og fjern kernerne. Læg dem med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir.
- 2
Bag dem i 45-50 minutter i en 175 °C forvarmet ovn til det er helt mørt.
- 3
Lad det køle af til lunt og grav kødet ud af skallen.
- 4
Blend græskarkødet med æg, fløde, sukker og alle krydderierne til massen er helt glat og ensartet.
- 5
Smør en tærteform og beklæd den med tærtedejen. Pensl evt. kanten af dejen med æggeblomme.
- 6
Fordel græskarmassen i dejen og bag tærten 35-40 minutter i en 175 °C forvarmet ovn.
- 7
Lad tærten køle af, inden du skærer i den. Server evt. med flødeskum eller vaniljeis.