Real American Pumpkin Pie

Ingredienser

American Pumpkin Pie

400 ghokkaidogræskar
3 stkæg
2 dlpiskefløde
50 gbrun farin
50 grørsukker
1 tskstødt kanel
1 tskstødt ingefær
stødt kardemomme
stødt nellike
stødt allehånde
stødt muskatnød
salt
færdiglavet tærtedej
Evt. æggeblomme til pensling af tærtekanten

Tilbehør

Kold flødeskum eller vaniljeis

Tilberedning

Klassisk amerikansk græskartærte fra bunden med græskarpuré, kanel og varme krydderier
  • 1

    Del græskar i halve og fjern kernerne. Læg dem med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir.

  • 2

    Bag dem i 45-50 minutter i en 175 °C forvarmet ovn til det er helt mørt.

  • 3

    Lad det køle af til lunt og grav kødet ud af skallen.

  • 4

    Blend græskarkødet med æg, fløde, sukker og alle krydderierne til massen er helt glat og ensartet.

  • 5

    Smør en tærteform og beklæd den med tærtedejen. Pensl evt. kanten af dejen med æggeblomme.

  • 6

    Fordel græskarmassen i dejen og bag tærten 35-40 minutter i en 175 °C forvarmet ovn.

  • 7

    Lad tærten køle af, inden du skærer i den. Server evt. med flødeskum eller vaniljeis.

Real American Pumpkin Pie