Real American Pumpkin Pie

Ingredienser

American Pumpkin Pie

400 ghokkaidogræskar
3 stkæg
2 dlpiskefløde
50 gbrun farin
50 grørsukker
1 tskstødt kanel
1 tskstødt ingefær
½ tskstødt kardemomme
½ tskstødt nellike
½ tskstødt allehånde
½ tskstødt muskatnød
salt
færdiglavet tærtedej
Evt. æggeblomme til pensling af tærtekanten

Tilbehør

Kold flødeskum eller vaniljeis

Tilberedning

Klassisk amerikansk græskartærte fra bunden med græskarpuré, kanel og varme krydderier
  • 1

    Del græskar i halve og fjern kernerne. Læg dem med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir.

  • 2

    Bag dem i 45-50 minutter i en 175 °C forvarmet ovn til det er helt mørt.

  • 3

    Lad det køle af til lunt og grav kødet ud af skallen.

  • 4

    Blend græskarkødet med æg, fløde, sukker og alle krydderierne til massen er helt glat og ensartet.

  • 5

    Smør en tærteform og beklæd den med tærtedejen. Pensl evt. kanten af dejen med æggeblomme.

  • 6

    Fordel græskarmassen i dejen og bag tærten 35-40 minutter i en 175 °C forvarmet ovn.

  • 7

    Lad tærten køle af, inden du skærer i den. Server evt. med flødeskum eller vaniljeis.

Real American Pumpkin Pie