Rawbar dyppet i mørk chokolade

12 stk

Ingredienser

175 gdadler uden sten
2 spskusødet kakaopulver
1 spskkokosolie
60 ggryn (havregryn ell boghvedegryn)
20 ghakkede mandler
100 ggod mørk chokolade
flagesalt
evt. Tranebær/gojibær til drys

Tilberedning

  • 1

    Kom dadler, kakaopulver, kokosolie og gryn i en blender.

  • 2

    Blend til en ensartet masse og vend de hakkede mandler i.

  • 3

    Form massen til 12 lige store rawbar.

  • 4

    Smelt chokoladen over vandbad eller i en microovn. Dyp den ene side af rawbarerne i chokoladen og kom dem på et stykke bagepapir med chokoladesiden opad.

  • 5

    Drys med lidt maldonsalt/flagesalt og evt. tranebær/gojibær.

  • 6

    Opbevar rawbarerne på køl i en lufttæt beholder.

Rawbar dyppet i mørk chokolade