Rawbar dyppet i mørk chokolade
12 stk
Ingredienser
175 g | dadler uden sten |
2 spsk | usødet kakaopulver |
1 spsk | kokosolie |
60 g | gryn (havregryn ell boghvedegryn) |
20 g | hakkede mandler |
100 g | god mørk chokolade |
flagesalt | |
evt. Tranebær/gojibær til drys |
Tilberedning
- 1
Kom dadler, kakaopulver, kokosolie og gryn i en blender.
- 2
Blend til en ensartet masse og vend de hakkede mandler i.
- 3
Form massen til 12 lige store rawbar.
- 4
Smelt chokoladen over vandbad eller i en microovn. Dyp den ene side af rawbarerne i chokoladen og kom dem på et stykke bagepapir med chokoladesiden opad.
- 5
Drys med lidt maldonsalt/flagesalt og evt. tranebær/gojibær.
- 6
Opbevar rawbarerne på køl i en lufttæt beholder.