Ratatouille
4 personer
Ingredienser
| 2 stk | aubergine | 
| 1 stk | squash | 
| 6 stk | tomat | 
| 2 stk | peberfrugt | 
| 2 stk | løg | 
| 2 fed | hvidløg | 
| 1 bundt | timian | 
| 1 bundt | basilikum | 
| 1 dåse | flåede tomater | 
| olivenolie til stegning | |
| salt | |
| peber | 
Tilberedning
- 1
Skær alle grøntsager i tern.
 - 2
Sautér løg i olivenolie til de er klare. Tilsæt grøntsager - en slags ad gangen. Tilsæt krydderurter og flåede tomater.
 - 3
Lad retten simre og koge godt ind på lavt blus i ca. 1 time. Den skal ikke være vandet. Rør løbende i gryden. Auberginerne suger fedtstof, så tilsæt olie jævnligt undervejs.
 - 4
Smag til med salt og peber.
 
