Pulled duck burger med kålsalat, æble og andesauce. Hertil sweet potato fritter
4 personer
Ingredienser
| 2 stk | confiteret andelår |
| 400 g | sweet potato fritter |
| 3 spsk | sød sennep |
| 400 g | færdigsnittet vinterkålsalat |
| 2 stk | æbler |
| 2.5 dl | andesauce |
| 4 stk | brioche burgerbolle |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 45: Andesauce, confiteret andelår, æbler
- 1
Tilbered andelårene efter anvisningen på pakken.
- 2
Fordel sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen til de er sprøde. Drys med salt.
- 3
Rør sød sennep sammen med olivenolie, salt og peber. Vend vinterkålssalaten sammen med sennepsmarinaden.
- 4
Skyl æblerne og skær dem i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern men pas på fingrene! Vend æblerne sammen med kålsalaten.
- 5
Opvarm andesaucen i en kasserolle og smag evt. til med lidt salt, peber, citronsaft og sukker. Lun burgerbollerne i ovnen.
- 6
Pil kødet af andelårene og anret det i en skål.
- 7
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen saftige pulled duck burger med sweet potato fritter som tilbehør.
