Pulled duck burger med kålsalat, æble og andesauce. Hertil sweet potato fritter

4 personer

Ingredienser

2 stkconfiteret andelår
400 gsweet potato fritter
3 spsksød sennep
400 gfærdigsnittet vinterkålsalat
2 stkæbler
2.5 dlandesauce
4 stkbrioche burgerbolle
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 45: Andesauce, confiteret andelår, æbler
  • 1

    Tilbered andelårene efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Fordel sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen til de er sprøde. Drys med salt.

  • 3

    Rør sød sennep sammen med olivenolie, salt og peber. Vend vinterkålssalaten sammen med sennepsmarinaden.

  • 4

    Skyl æblerne og skær dem i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern men pas på fingrene! Vend æblerne sammen med kålsalaten.

  • 5

    Opvarm andesaucen i en kasserolle og smag evt. til med lidt salt, peber, citronsaft og sukker. Lun burgerbollerne i ovnen.

  • 6

    Pil kødet af andelårene og anret det i en skål.

  • 7

    Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen saftige pulled duck burger med sweet potato fritter som tilbehør.

Pulled duck burger med kålsalat, æble og andesauce. Hertil sweet potato fritter