Pølser med spaghettihår

4 personer

Ingredienser

0,5 pakkerøde hotdog pølser
0,5 pakkebrune wienerpølser
0,5 pakkespaghetti
1 dleddike
2 spsksalt
2 lvand
2 spskolie til stegning

Tilbehør

1 bundtgrønne asparges
1 bakkecherrytomater
1 bakkeærter
50 gsmør
1 tsksalt
0,5 tskpeber

Tilberedning

  • 1

    Skær bunden af de grønne asparges og skær dem i 2 cm tykke stykker.

  • 2

    Halvér cherrytomaterne.

  • 3

    Bælg alle ærterne.

  • 4

    Læg alle grøntsagerne op i en skål.

  • 5

    Hæld 2 liter vand i en stor gryde sammen med eddike, olie og salt. Bring vandet i kog ved høj varme.

  • 6

    Imens vandet bringes i kog, skæres pølserne ud i 4 cm lange stykker.

  • 7

    Stik de tørrede spaghetti gennem pølsestykkerne. Brug 7 spaghetti ad gangen. Det er bedst med 2-3 pølsestykker på hver.

  • 8

    Læg spaghettipølserne i det kogende vand og kog dem i 8 minutter. (Husk at sætte minuturet)

  • 9

    Efter 8 minutter hælder du vandet og spaghettipølserne op i et dørslag.

  • 10

    Hæld nu spaghettipølserne tilbage i gryden og læg smørret ned i gryden.

  • 11

    Læg grøntsagerne op i gryden til spaghettipølserne og vend dem i smørret, som nu er smeltet.

  • 12

    Serveres straks.

Pølser med spaghettihår