Pølser med spaghettihår
4 personer
Ingredienser
0,5 pakke | røde hotdog pølser |
0,5 pakke | brune wienerpølser |
0,5 pakke | spaghetti |
1 dl | eddike |
2 spsk | salt |
2 l | vand |
2 spsk | olie til stegning |
Tilbehør
1 bundt | grønne asparges |
1 bakke | cherrytomater |
1 bakke | ærter |
50 g | smør |
1 tsk | salt |
0,5 tsk | peber |
Tilberedning
- 1
Skær bunden af de grønne asparges og skær dem i 2 cm tykke stykker.
- 2
Halvér cherrytomaterne.
- 3
Bælg alle ærterne.
- 4
Læg alle grøntsagerne op i en skål.
- 5
Hæld 2 liter vand i en stor gryde sammen med eddike, olie og salt. Bring vandet i kog ved høj varme.
- 6
Imens vandet bringes i kog, skæres pølserne ud i 4 cm lange stykker.
- 7
Stik de tørrede spaghetti gennem pølsestykkerne. Brug 7 spaghetti ad gangen. Det er bedst med 2-3 pølsestykker på hver.
- 8
Læg spaghettipølserne i det kogende vand og kog dem i 8 minutter. (Husk at sætte minuturet)
- 9
Efter 8 minutter hælder du vandet og spaghettipølserne op i et dørslag.
- 10
Hæld nu spaghettipølserne tilbage i gryden og læg smørret ned i gryden.
- 11
Læg grøntsagerne op i gryden til spaghettipølserne og vend dem i smørret, som nu er smeltet.
- 12
Serveres straks.