Pølsemix med fritter, kålpølser og karry. Hertil salat med feta og tomat

4 personer

Ingredienser

320 gkålpølser
1000 gpommes frites
0.5 spskkarry
10 stkcherrytomater
200 gfærdigsnittet vinterkålsalat
100 gkryddermarineret salatost
0.5 stkcitron
1 stkrødløg
olivenolie
salt
peber
ketchup

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51: Færdigsnittet vinterkålsalat, kålpølser
  • 1

    Opvarm ovnen til 210° varmluft. Skær pølserne i mindre stykker.

  • 2

    Læg fritter og pølser på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend med en sjat olie og karry og bag pølsemixen i 20-25 minutter.

  • 3

    Imens pølsemixen er i ovnen, kan du lave salaten.

  • 4

    Skyl tomaterne og skær dem i halve. Vend dem med kålsalaten, salatost og lagen fra osten. Vend herefter med saften fra en citron og smag til med salt og peber.

  • 5

    Skær rødløget i små tern og brug dem som topping på pølsemix til dem, der har lyst. Server med ketchup og den lækre salat som tilbehør.

Pølsemix med fritter, kålpølser og karry. Hertil salat med feta og tomat