Pølsemix med fritter, kålpølser og karry. Hertil salat med feta og tomat
4 personer
Ingredienser
| 320 g | kålpølser |
| 1000 g | pommes frites |
| 0.5 spsk | karry |
| 10 stk | cherrytomater |
| 200 g | færdigsnittet vinterkålsalat |
| 100 g | kryddermarineret salatost |
| 0.5 stk | citron |
| 1 stk | rødløg |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber | |
| ketchup |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51: Færdigsnittet vinterkålsalat, kålpølser
- 1
Opvarm ovnen til 210° varmluft. Skær pølserne i mindre stykker.
- 2
Læg fritter og pølser på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend med en sjat olie og karry og bag pølsemixen i 20-25 minutter.
- 3
Imens pølsemixen er i ovnen, kan du lave salaten.
- 4
Skyl tomaterne og skær dem i halve. Vend dem med kålsalaten, salatost og lagen fra osten. Vend herefter med saften fra en citron og smag til med salt og peber.
- 5
Skær rødløget i små tern og brug dem som topping på pølsemix til dem, der har lyst. Server med ketchup og den lækre salat som tilbehør.
