Poke bowl med tunsteaks vendt i sesam, ris og grøntsager

4 personer

Ingredienser

250 gjasminris
50 gsesamfrø
225 gtunsteak
0.5 stkagurk
1 stkrød peberfrugt
0.5 stkvandmelon
1 stkpak choi
100 gøsterssauce
1 stklime
1 fedhvidløg
115 gsyltede rødløg
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 23: Syltede rødløg, pak choi, vandmelon, agurk, tunsteak
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Hæld sesamfrøene ud på en flad tallerken. Vend tunsteakene i sesamfrø og steg dem på hver side på en pande med olie. Tunen er færdig, når den er gennemvarm og lamellerne kan skilles ad ved et let tryk. Krydr med salt og peber og skær tunen i mindre stykker.

  • 3

    Skyl agurk og peberfrugt og skær begge dele i skiver. Skær skrællen af vandmelonen og skær frugtkødet ud i tynde skiver. Skyl pak choi grundigt og skær det i tynde strimler.

  • 4

    Bland østerssauce med saften fra en lime og presset hvidløg.

  • 5

    Lad alle rundt om bordet sammensætte deres egen yndlings-bowl med ris, tunsteaks, grøntsager, syltede rødløg og østerssauce. Velbekomme!

For mere smag: Top med friske koriander og peanuts.
Poke bowl med tunsteaks vendt i sesam, ris og grøntsager