Pizza med parmaskinke

1 stk

Ingredienser

Tomatsauce

1 dåseflåede tomater
oregano
1 fedhvidløg
salt
peber

Pizza

1 stkfærdiglavet pizzadej
1 stkrødløg
100 gmanchego ost
4 spskmascarpone
2 pakkermozzarella
10 stksorte oliven uden sten
6 skiverparmaskinke
salt
peber

Pynt

basilikumblade

Tilberedning

Tomatsauce

  • 1

    Put flåede tomater, oregano, presset hvidløg og salt og peber i en gryde og kog det op. Lad pizzasaucen stå og simre i ca. 10 minutter.

  • 2

    Hæld pizzasaucen i en blender og blend igennem. Lad pizzasaucen køle lidt af.

Pizza

  • 1

    Tænd ovnen på 225° og læg en bageplade i ovnen.

  • 2

    Hak rødløg fint og riv ost.

  • 3

    Fold pizzabunden ud og læg den på bagepapir. Smør pizzabunden med mascarpone.

  • 4

    Fordel pizzasauce i et tyndt lag, samt skiver af mozzarella og rødløg. Drys revet ost på toppen og pynt med oliven.

  • 5

    Bag pizzaen ved 225° i 10-12 min. til bunden er sprød. Herefter tages pizzaen ud af ovnen og krydres med salt og peber.

  • 6

    Fordel parmaskinke og basilikumblade på pizzaen og evt. lidt mere revet ost.

Pizza med parmaskinke