Pizza med mascarpone
Ingredienser
1 stk | færdiglavet pizzadej |
2 dl | mascarpone |
1 stk | aubergine |
1 stk | squash |
1 stk | frisk chili |
2 fed | hvidløg |
250 g | hakket oksekød |
1 spsk | stærk mango chuney |
50 g | pinjekerner |
1 spsk | karry |
1 stængel | frisk rosmarin |
0,5 bundt | frisk basilikum |
100 g | parmesan |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Smør pizzabunden med et tyndt lag mascarpone.
- 2
Skær aubergine og squash i helt tynde skiver. Læg dem i rækker skiftevis på pizzabunden.
- 3
Skær chili og hvidløg i skiver og fordel henover.
- 4
Rør hakket oksekød med mangochutney, pinjekerner, salt, peber og karry. Fordel kødet i små klatter ud over pizzaen.
- 5
Drys en lille smule rosmarin, basilikum og lidt groftrevet parmesan henover.
- 6
Sæt i en forvarmet ovn på 200° og bag i 20-30 minutter. Tag pizzaen ud, når den er sprød og gylden.