Pitabrød med kylling i karry

4 personer

Ingredienser

Kylling

400 gkyllingebrystfilet
2 spskkarry
0,5 stkøkologisk citron
2 spskmangochutney
1 dåsekokosmælk
0,5 bundtbasilikum
salt
peber

Fyld

1 stkrødløg
2 stkpeberfrugt
1 stkgulerod
1 stkporre
1 bakkechampignon

Dressing

1 dlcreme fraiche
2 spskstærk chilisauce
1 stkøkologisk citron
8 stkpitabrød

Tilberedning

Fyld

  • 1

    Skær rødløg, peberfrugt, porre og gulerod i tynde strimler. Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Kylling

  • 1

    Skær kylling i mundrette stykker og krydr med salt, peber, karry og lidt revet citronskal. Rul fileterne rundt, så krydderierne kommer over det hele.

  • 2

    Kom kylling på en varm pande med olie. Kom champignonerne ved. De må gerne blive lidt ristede.

  • 3

    Kom mangochutney over kyllingen på panden.

  • 4

    Tilsæt halvdelen af de rå grøntsager til panden og lad simre ved svag varme. Hæld kokosmælk i panden og lad retten stå og simre lidt.

Dressing

  • 1

    Bland creme fraiche, stærk chilisauce og citronsaft sammen og krydr med salt og peber.

Sæt pitabrødene i ovnen, så de bliver lune.

  • 1

    Tag panden med kylling af blusset og kom lidt hakket lidt basilikum over retten.

  • 2

    Fyld skiftevis pandefyldet og de friske grøntsager i pitabrødene. Pynt evt. med lidt hakket chili.

Pitabrød med kylling i karry