Pitabrød med kylling i karry
4 personer
Ingredienser
Kylling
400 g | kyllingebrystfilet |
2 spsk | karry |
0,5 stk | økologisk citron |
2 spsk | mangochutney |
1 dåse | kokosmælk |
0,5 bundt | basilikum |
salt | |
peber |
Fyld
1 stk | rødløg |
2 stk | peberfrugt |
1 stk | gulerod |
1 stk | porre |
1 bakke | champignon |
Dressing
1 dl | creme fraiche |
2 spsk | stærk chilisauce |
1 stk | økologisk citron |
8 stk | pitabrød |
Tilberedning
Fyld
- 1
Skær rødløg, peberfrugt, porre og gulerod i tynde strimler. Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Kylling
- 1
Skær kylling i mundrette stykker og krydr med salt, peber, karry og lidt revet citronskal. Rul fileterne rundt, så krydderierne kommer over det hele.
- 2
Kom kylling på en varm pande med olie. Kom champignonerne ved. De må gerne blive lidt ristede.
- 3
Kom mangochutney over kyllingen på panden.
- 4
Tilsæt halvdelen af de rå grøntsager til panden og lad simre ved svag varme. Hæld kokosmælk i panden og lad retten stå og simre lidt.
Dressing
- 1
Bland creme fraiche, stærk chilisauce og citronsaft sammen og krydr med salt og peber.
Sæt pitabrødene i ovnen, så de bliver lune.
- 1
Tag panden med kylling af blusset og kom lidt hakket lidt basilikum over retten.
- 2
Fyld skiftevis pandefyldet og de friske grøntsager i pitabrødene. Pynt evt. med lidt hakket chili.