Pestomarineret laks med pastasalat
4 personer
Ingredienser
600 g | laksefileter |
65 g | grøn pesto |
250 g | pastaskruer |
100 g | edamamebønner |
0.5 stk | rødløg |
0.25 stk | spidskål |
0.5 stk | agurk |
90 g | soltørrede tomater i olie |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 190° varmluft.
- 2
Læg den hele lakseside eller laksefileterne på en bageplade beklædt med bagepapir med skindsiden nedad. Fordel pestoen på laksen og sæt den i ovnen i ca. 25 min.
- 3
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og tilsæt edamamebønnerne lige inden du hælder vandet fra pastaerne. Så sparer du på energien. Overhæld herefter pasta og bønner med koldt vand.
- 4
Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene. Skyl agurken og skær den i tern. Hak de soltørrede tomater og gem olien.
- 5
Vend pastaerne sammen med alle grøntsagerne og en god sjat olie fra de soltørrede tomater. Smag til med salt og peber.
- 6
Server den pestomarinerede laks med pastasalat og top evt. med husets yndlingsdressing. Velbekomme!
