Pestomarineret laks med pastasalat

4 personer

Ingredienser

600 glaksefileter
65 ggrøn pesto
250 gpastaskruer
100 gedamamebønner
0.5 stkrødløg
0.25 stkspidskål
0.5 stkagurk
90 gsoltørrede tomater i olie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40: Rødløg, laks
  • 1

    Tænd ovnen på 190° varmluft.

  • 2

    Læg den hele lakseside eller laksefileterne på en bageplade beklædt med bagepapir med skindsiden nedad. Fordel pestoen på laksen og sæt den i ovnen i ca. 25 min.

  • 3

    Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og tilsæt edamamebønnerne lige inden du hælder vandet fra pastaerne. Så sparer du på energien. Overhæld herefter pasta og bønner med koldt vand.

  • 4

    Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene. Skyl agurken og skær den i tern. Hak de soltørrede tomater og gem olien.

  • 5

    Vend pastaerne sammen med alle grøntsagerne og en god sjat olie fra de soltørrede tomater. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Server den pestomarinerede laks med pastasalat og top evt. med husets yndlingsdressing. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.
Pestomarineret laks med pastasalat