Pesto wrap med linser og nordisk slaw
2 personer
Ingredienser
| 2 stk | store tortilla wraps |
| 2 håndfulde | persille |
| 1 håndfuld | mandler |
| 1 stk | øko citron – skal og saft |
| salt | |
| sort peber | |
| Smagsneutral olie | |
| 1 dåse | linser (eller bønner) |
| 1 bakke | Kålsalat med korn & knas |
| 1 stk | moden avocado |
Tilberedning
- 1
Forvarm ovnen til 170°.
- 2
Lav nu pesto: Blend persille, mandler, citronsaft + skal, salt og sort peber sammen til nogenlunde ensartet masse. Blend smagsneutral olie i, til tyk og cremet konsistens.
- 3
Varm wraps i 2 minutter (til de lige er lune).
- 4
Mens wraps luner drænes linserne eller bønnerne og vendes med ”kålsalat med korn & knas” – vend lidt grøn pesto i blandingen.
- 5
Skær avocadoen ud i tynde skiver.
- 6
Når tortilla wrapsene er lune, smøres de med pesto og fyldet fordeles i dem.
- 7
Rul tortilla wrapsene sammen (eventuelt i folie, så de er nemme at have med i madpakken).
