Pekingsuppe med bambusskud og kylling. Hertil risnudler

4 personer

Ingredienser

200 gbrune champignon
4 cmfrisk ingefær
400 gkyllingelårfilet
1.5 dlvand
3 terningerhønsebouillon
300 ggulerødder
140 gbambusskud
1 spsksukker
2 spskhvidvinseddike
0.5 dlsoya
2 spskmajsstivelse
200 grisnudler
3 stkforårsløg
olivenolie
salt
peber
chilisauce

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 24: Brune champignon, kyllingelårfilet, forårsløg
  • 1

    Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skræl ingefæren og riv den fint. Steg begge dele i en stor gryde med olie. Tilsæt herefter kyllingestykkerne, vand og boullion. Lad det hele koge i 20-25 minutter.

  • 2

    Skræl imens gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Dræn bambusskuddene, skær dem i tynde strimler og tilsæt både bambus og gulerødder i gryden sammen med sukker, eddike og soya.

  • 3

    Tag kyllingen op og riv kødet i strimler med to gafler og kom det i gryden igen. Smag til med salt og peber. Jævn suppen med majsstivelse rørt op i vand.

  • 4

    Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

  • 5

    Skyl og rens forårsløgene, skær top og bund fra og skær forårsløgene i tynde ringe.

  • 6

    Server den dampende varme suppe med risnudler og forårsløg og chilisauce på toppen. Så må der slubres - velbekomme!

Pekingsuppe med bambusskud og kylling. Hertil risnudler