Pastasalat med tun. Hertil ristet rugbrød med friskost

4 personer

Ingredienser

200 gfuldkornspasta
200 gfrosne ærter
10 stkcherrytomater
0.5 stkagurk
2 stkhjertesalat
1 stkrødløg
2 dåsertun i olie
100 ggrønne oliven
4 skiverrugbrød
100 gfriskost
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 23: Friskost, rugbrød, tun i olie, agurk, cherrytomater
  • 1

    Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og tilsæt ærterne et par minutter inden du hælder vandet fra. Så sparer du på strømmen. Overhæld herefter det hele med koldt vand.

  • 2

    Skyl cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten. Pil skrællen af rødløget. Skær det hele ud som du synes.

  • 3

    Pres olien fra tunen og hæld væden fra oliven. Vend grøntsagerne og pastaen sammen med tun, oliven, en god sjat olivenolie, salt og peber.

  • 4

    Rist rugbrødet på en brødrister.

  • 5

    Server pastasalaten med tun og ristet rugbrød smurt med friskost som tilbehør. Velbekomme!

Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.
Pastasalat med tun. Hertil ristet rugbrød med friskost