Pastasalat med tun. Hertil ristet rugbrød med friskost
4 personer
Ingredienser
200 g | fuldkornspasta |
200 g | frosne ærter |
10 stk | cherrytomater |
0.5 stk | agurk |
2 stk | hjertesalat |
1 stk | rødløg |
2 dåser | tun i olie |
100 g | grønne oliven |
4 skiver | rugbrød |
100 g | friskost |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 23: Friskost, rugbrød, tun i olie, agurk, cherrytomater
- 1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og tilsæt ærterne et par minutter inden du hælder vandet fra. Så sparer du på strømmen. Overhæld herefter det hele med koldt vand.
- 2
Skyl cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten. Pil skrællen af rødløget. Skær det hele ud som du synes.
- 3
Pres olien fra tunen og hæld væden fra oliven. Vend grøntsagerne og pastaen sammen med tun, oliven, en god sjat olivenolie, salt og peber.
- 4
Rist rugbrødet på en brødrister.
- 5
Server pastasalaten med tun og ristet rugbrød smurt med friskost som tilbehør. Velbekomme!
Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.
