Pastasalat med spidskål og tun. Hertil appelsinbåde

4 personer

Ingredienser

250 gFuldkornspasta
1 stkAgurk
250 gCherrytomat
1 stkRødløg
0.5 stkSpidskål
280 gTun i olie
3 stkAppelsin
Dressing efter eget valg
Olivenolie
Salt
Peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 44: Tun i olie og agurk.
  • 1

    Kog pastaerne efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med koldt vand.

  • 2

    Skyl agurken og cherrytomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske. Snit spidskålen fint. Dræn tunen for olie. Vend det hele sammen med pastaerne, olivenolie, salt og peber.

  • 3

    Skær appelsinerne i både.

  • 4

    Server pastasalaten med dressing efter eget valg og appelsinbåde som tilbehør.

Pastasalat med spidskål og tun. Hertil appelsinbåde