Pastasalat med spidskål og tun. Hertil appelsinbåde
4 personer
Ingredienser
| 250 g | Fuldkornspasta |
| 1 stk | Agurk |
| 250 g | Cherrytomat |
| 1 stk | Rødløg |
| 0.5 stk | Spidskål |
| 280 g | Tun i olie |
| 3 stk | Appelsin |
| Dressing efter eget valg | |
| Olivenolie | |
| Salt | |
| Peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 44: Tun i olie og agurk.
- 1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med koldt vand.
- 2
Skyl agurken og cherrytomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske. Snit spidskålen fint. Dræn tunen for olie. Vend det hele sammen med pastaerne, olivenolie, salt og peber.
- 3
Skær appelsinerne i både.
- 4
Server pastasalaten med dressing efter eget valg og appelsinbåde som tilbehør.
