Pastasalat med pesto, kikærter og salatost

4 personer

Ingredienser

300 gfuldkornspasta
200 ggulerødder
100 gcherrytomater
1 stkrød peberfrugt
1 dåsekikærter
25 gpinjekerner
130 grød pesto
100 gsalatost i tern

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42.
  • 1

    Kog pastaerne efter anvisningen på posen.

  • 2

    Skræl gulerødderne og skyl cherrytomaterne og peberfrugten. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske.

  • 3

    Kom kikærterne i en si og skyl dem.

  • 4

    Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager farve.

  • 5

    Vend pasta, gulerødder, peberfrugt, kikærter og pesto sammen.

  • 6

    Server pastasalaten i skåle med pinjekerner og salatost på toppen. Velbekomme!

Pastasalat med pesto, kikærter og salatost