Pastasalat med pesto, kikærter og salatost
4 personer
Ingredienser
300 g | fuldkornspasta |
200 g | gulerødder |
100 g | cherrytomater |
1 stk | rød peberfrugt |
1 dåse | kikærter |
25 g | pinjekerner |
130 g | rød pesto |
100 g | salatost i tern |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42.
- 1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen.
- 2
Skræl gulerødderne og skyl cherrytomaterne og peberfrugten. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske.
- 3
Kom kikærterne i en si og skyl dem.
- 4
Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager farve.
- 5
Vend pasta, gulerødder, peberfrugt, kikærter og pesto sammen.
- 6
Server pastasalaten i skåle med pinjekerner og salatost på toppen. Velbekomme!