Pastasalat med kylling og avocado. Hertil hvidløgsdressing
4 personer
Ingredienser
450 g | kyllingefilet |
250 g | pastaskruer |
3 stk | tomater |
0.5 stk | agurk |
1 stk | rødløg |
90 g | soltørrede tomater i olie |
2 stk | avocado |
285 g | løse majs |
35 g | feldsalat |
2.5 dl | creme fraiche 18% |
1 fed | hvidløg |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 25: Feldsalat, avocado, kyllingefilet
- 1
Fyr op under grillen eller varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne på begge sider. Krydr med salt og peber.
- 2
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.
- 3
Skyl tomaterne og agurken og pil skrællen af rødløget. Skær det hele ud efter eget ønske. Hak de soltørrede tomater fint og skær avocadoerne i tern. Gem olien fra de soltørrede tomater. Dræn majsene for væde og skyl salaten.
- 4
Vend pastaerne sammen med alle grøntsagerne og en god sjat olie fra de soltørrede tomater. Smag til med salt og peber.
- 5
Rør creme fraichen sammen med presset hvidløg, salt og peber.
- 6
Skær kyllingefileterne i skiver og vend dem i pastasalaten eller server som tilbehør sammen med hvidløgsdressingen. Velbekomme!
