Pastasalat med kylling og avocado. Hertil hvidløgsdressing

4 personer

Ingredienser

450 gkyllingefilet
250 gpastaskruer
3 stktomater
0.5 stkagurk
1 stkrødløg
90 gsoltørrede tomater i olie
2 stkavocado
285 gløse majs
35 gfeldsalat
2.5 dlcreme fraiche 18%
1 fedhvidløg
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 25: Feldsalat, avocado, kyllingefilet
  • 1

    Fyr op under grillen eller varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne på begge sider. Krydr med salt og peber.

  • 2

    Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.

  • 3

    Skyl tomaterne og agurken og pil skrællen af rødløget. Skær det hele ud efter eget ønske. Hak de soltørrede tomater fint og skær avocadoerne i tern. Gem olien fra de soltørrede tomater. Dræn majsene for væde og skyl salaten.

  • 4

    Vend pastaerne sammen med alle grøntsagerne og en god sjat olie fra de soltørrede tomater. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Rør creme fraichen sammen med presset hvidløg, salt og peber.

  • 6

    Skær kyllingefileterne i skiver og vend dem i pastasalaten eller server som tilbehør sammen med hvidløgsdressingen. Velbekomme!

Pastasalat med kylling og avocado. Hertil hvidløgsdressing