Pasta med svampe, ærter og æg. Hertil parmesan

4 personer

Ingredienser

250 gfuldkornsspaghetti
200 gfrosne ærter
1 stkløg
3 stkæg
100 grevet parmesan
1 dlkogevand
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51.
  • 1

    Kog pastaerne al dente i saltet vand og lad ærterne koge med det sidste minut. Så sparer du på strømmen. Hæld vandet fra og gem lidt af pastavandet til senere.

  • 2

    Pil skrællen af løget og hak det fint.

  • 3

    Varm en stor pande op med olivenolie og steg løg og champignon.

  • 4

    Pisk æg, halvdelen af den revne parmesan, salt og peber sammen i en skål.

  • 5

    Sluk for panden med løg og champignoner og vend den dampende varme pasta og ærterne sammen med æggeblandingen og lidt af kogevandet fra pastaen. Sørg for at pastaen er så varm at æggene bliver tilberedt, når de bliver blandet sammen med pastaen. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Server pastaretten i skåle og top med revet parmesan. Velbekomme!

Pasta med svampe, ærter og æg. Hertil parmesan