Pasta med svampe, ærter og æg. Hertil parmesan
4 personer
Ingredienser
250 g | fuldkornsspaghetti |
200 g | frosne ærter |
1 stk | løg |
3 stk | æg |
100 g | revet parmesan |
1 dl | kogevand |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51.
- 1
Kog pastaerne al dente i saltet vand og lad ærterne koge med det sidste minut. Så sparer du på strømmen. Hæld vandet fra og gem lidt af pastavandet til senere.
- 2
Pil skrællen af løget og hak det fint.
- 3
Varm en stor pande op med olivenolie og steg løg og champignon.
- 4
Pisk æg, halvdelen af den revne parmesan, salt og peber sammen i en skål.
- 5
Sluk for panden med løg og champignoner og vend den dampende varme pasta og ærterne sammen med æggeblandingen og lidt af kogevandet fra pastaen. Sørg for at pastaen er så varm at æggene bliver tilberedt, når de bliver blandet sammen med pastaen. Smag til med salt og peber.
- 6
Server pastaretten i skåle og top med revet parmesan. Velbekomme!