Pasta med linsebolognese
4 personer
Ingredienser
1 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
1 spsk | paprika |
150 g | røde linser |
70 g | tomatpuré |
1 dåse | hakkede tomater |
5 dl | vand |
2 terninger | grøntsagsbouillon |
1 tsk | tørret oregano |
1 tsk | tørret timian |
1 stk | squash |
150 g | gulerødder |
250 g | fuldkornspastaskruer |
ollivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 3.
- 1
Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak det fint.
- 2
Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits løg, hvidløg og paprika.
- 3
Skyl de røde linser. Tilsæt linser, tomatpuré, hakkede tomater, vand, bouillon, oregano og timian. Lad det simre - og husk at røre i gryden undervejs.
- 4
Skyl squashen, skræl gulerødderne og riv begge på den grove side af et rivejern. Tilsæt squash og gulerødder til gryden og lad retten simre i ca. 20 minutter. Linsebolognesen bliver kun bedre, jo længere tid den står, så lad den simre videre, hvis du har tid.
- 5
Kog pastaerne efter anvisningen på posen.
- 6
Server linsebolognesen med pasta i skåle eller dybe tallerkener. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med revet ost eller parmesan.