Pasta med linsebolognese

4 personer

Ingredienser

1 stkløg
2 fedhvidløg
1 spskpaprika
150 grøde linser
70 gtomatpuré
1 dåsehakkede tomater
5 dlvand
2 terningergrøntsagsbouillon
1 tsktørret oregano
1 tsktørret timian
1 stksquash
150 ggulerødder
250 gfuldkornspastaskruer
ollivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 3.
  • 1

    Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak det fint.

  • 2

    Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits løg, hvidløg og paprika.

  • 3

    Skyl de røde linser. Tilsæt linser, tomatpuré, hakkede tomater, vand, bouillon, oregano og timian. Lad det simre - og husk at røre i gryden undervejs.

  • 4

    Skyl squashen, skræl gulerødderne og riv begge på den grove side af et rivejern. Tilsæt squash og gulerødder til gryden og lad retten simre i ca. 20 minutter. Linsebolognesen bliver kun bedre, jo længere tid den står, så lad den simre videre, hvis du har tid.

  • 5

    Kog pastaerne efter anvisningen på posen.

  • 6

    Server linsebolognesen med pasta i skåle eller dybe tallerkener. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med revet ost eller parmesan.
Pasta med linsebolognese