Pasta med friske tomater
4 personer
Ingredienser
| 500 g | pasta penne |
| 1 fed | hvidløg |
| 1 pose | pinjekerner |
| 1 stk | rødløg |
| 500 g | cherrytomat |
| 1 dåse | hakkede tomater |
| 2 spsk | pesto |
| 0.5 bundt | frisk rosmarin |
| 0.5 bundt | frisk basilikum |
| olie til stegning | |
| 100 g | smør |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Skær hvidløg i tynde skiver. Hak rødløg og skær cherrytomater i halve.
- 2
Kom olivenolie på panden og tilsæt hvidløg og steg til de er lysebrune så, de giver smag til olien. Tilsæt pinjekerner. Kom hakket rødløg i panden sammen med de halve tomater.
- 3
I mellemtiden koges pastaen efter anvisning på pakken.
- 4
Tilsæt pesto til panden og bland det sammen med resten af ingredienserne. Tilsæt hakkede tomater. Krydr med salt og peber.
- 5
Tilsæt smør og hæld de kogte penne ned i saucen. Tilsæt rosmarin og basilikumblade.
- 6
Anret pastaretten på en tallerken. Kom lidt peber og salt henover. Riv lidt parmesanost på toppen. Kom eventuelt et par dråber olie over retten til allersidst.
