Pasta med friske tomater

4 personer

Ingredienser

500 gpasta penne
1 fedhvidløg
1 posepinjekerner
1 stkrødløg
500 gcherrytomat
1 dåsehakkede tomater
2 spskpesto
0,5 bundtfrisk rosmarin
0,5 bundtfrisk basilikum
olie til stegning
100 gsmør
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Skær hvidløg i tynde skiver. Hak rødløg og skær cherrytomater i halve.

  • 2

    Kom olivenolie på panden og tilsæt hvidløg og steg til de er lysebrune så, de giver smag til olien. Tilsæt pinjekerner. Kom hakket rødløg i panden sammen med de halve tomater.

  • 3

    I mellemtiden koges pastaen efter anvisning på pakken.

  • 4

    Tilsæt pesto til panden og bland det sammen med resten af ingredienserne. Tilsæt hakkede tomater. Krydr med salt og peber.

  • 5

    Tilsæt smør og hæld de kogte penne ned i saucen. Tilsæt rosmarin og basilikumblade.

  • 6

    Anret pastaretten på en tallerken. Kom lidt peber og salt henover. Riv lidt parmesanost på toppen. Kom eventuelt et par dråber olie over retten til allersidst.

Pasta med friske tomater