Pasta i cremet pestosauce med kylling
4 personer
Ingredienser
250 g | pasta radiatori |
2 fed | hvidløg |
0.5 stk | squash |
2.5 dl | madlavningsfløde 8 % |
65 g | grøn pesto |
300 g | kyllingestrimler |
300 g | gulerødder |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 41: Pasta, madlavningsfløde 8 %, kyllingestrimler
- 1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en si.
- 2
Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint. Skyl squashen og skær den ud efter eget ønske.
- 3
Varm en pande op med olivenolie og svits hvidløg og squash. Tilsæt madlavningsfløde, pesto og kyllingestrimler og varm saucen op. Smag til med salt og peber.
- 4
Skræl gulerødderne og skær dem i stave.
- 5
Vend saucen sammen med pastaen og server i skåle. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.
