Pasta i cremet pestosauce med kylling

4 personer

Ingredienser

250 gpasta radiatori
2 fedhvidløg
0.5 stksquash
2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
65 ggrøn pesto
300 gkyllingestrimler
300 ggulerødder
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 41: Pasta, madlavningsfløde 8 %, kyllingestrimler
  • 1

    Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en si.

  • 2

    Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint. Skyl squashen og skær den ud efter eget ønske.

  • 3

    Varm en pande op med olivenolie og svits hvidløg og squash. Tilsæt madlavningsfløde, pesto og kyllingestrimler og varm saucen op. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Skræl gulerødderne og skær dem i stave.

  • 5

    Vend saucen sammen med pastaen og server i skåle. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.
Pasta i cremet pestosauce med kylling