Pasta bolognese med skjult selleri. Hertil gnavegrønt

4 personer

Ingredienser

2 stkløg
2 fedhvidløg
20 gchorizo i skiver
1 stkknoldselleri
1 spskpaprika
400 ghakket oksekød
2 dåserhakkede tomater
1 spsktomatpuré
1 terninggrøntsagsbouillon
2 dlvand
1 spsktimian
1 spsktørret oregano
250 gfuldkornspasta
50 gtapas ost
300 ggulerødder
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 47
  • 1

    Hak løgene og hvidløgene fint. Skær chorizoen i små tern.

  • 2

    Skræl knoldselleriet og skær det i grove stykker. Finhak det i en minihakker eller foodprocessor. Du kan også rive det på et rivejern.

  • 3

    Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits de finthakkede løg og hvidløg i et par minutter. Tilsæt knoldselleri og paprika og svits yderligere i et par minutter.

  • 4

    Tilsæt det hakkede oksekød til gryden og brun det af. Tilsæt herefter hakkede tomater, tomatpuré, smuldret bouillon, vand, tørret timian og oregano. Lad det hele simre i 15 minutter eller mere, hvis du har tid. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  • 6

    Riv osten på den grove side af et rivejern. Skræl og skær gulerødder i stave til gnavegrønt.

  • 7

    Server den lækre pasta med bolognese, ost på toppen og gulerødder som tilbehør.

  • 8

    Velbekomme!

 Pasta bolognese med skjult selleri. Hertil gnavegrønt