Pasta Alfredo med kylling i cremet flødesauce med parmesan

4 personer

Ingredienser

250 gbucatinipasta
300 gkyllingeinderfilet
2 fedhvidløg
2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
100 grevet parmesan
175 gjordbær
75 gcrisp salat
100 gkryddermarineret salatost
2 spskolivenolie
1 stkcitron
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 33: Bucatinipasta, kyllingeinderfilet, madlavningsfløde 8 %, jordbær, crisp salat, kryddermarineret salatost
  • 1

    Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Steg kyllingen på en pande til den er gennemstegt og krydr med salt og peber. Lad den køle lidt af og skær i mindre stykker.

  • 3

    Skræl hvidløgsfeddene, hak dem fint og svits dem i lidt olivenolie på en pande. Hæld ca. 1 dl pastavand på panden sammen med madlavningsfløden. Lad saucen simre et par minutter og vend så osten i og smag til med salt og peber.

  • 4

    Skyl jordbærrene og skær dem i skiver. Skyl salaten og bland den med jordbær og salatost. Top med lidt olivenolie, saften fra en citron og salt og peber.

  • 5

    Vend spaghettien med flødesaucen, kylling i skiver og jordbærsalat. Velbekomme!

Pasta Alfredo med kylling i cremet flødesauce med parmesan