Pasta Alfredo med kylling i cremet flødesauce med parmesan
4 personer
Ingredienser
250 g | bucatinipasta |
300 g | kyllingeinderfilet |
2 fed | hvidløg |
2.5 dl | madlavningsfløde 8 % |
100 g | revet parmesan |
175 g | jordbær |
75 g | crisp salat |
100 g | kryddermarineret salatost |
2 spsk | olivenolie |
1 stk | citron |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 33: Bucatinipasta, kyllingeinderfilet, madlavningsfløde 8 %, jordbær, crisp salat, kryddermarineret salatost
- 1
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
- 2
Steg kyllingen på en pande til den er gennemstegt og krydr med salt og peber. Lad den køle lidt af og skær i mindre stykker.
- 3
Skræl hvidløgsfeddene, hak dem fint og svits dem i lidt olivenolie på en pande. Hæld ca. 1 dl pastavand på panden sammen med madlavningsfløden. Lad saucen simre et par minutter og vend så osten i og smag til med salt og peber.
- 4
Skyl jordbærrene og skær dem i skiver. Skyl salaten og bland den med jordbær og salatost. Top med lidt olivenolie, saften fra en citron og salt og peber.
- 5
Vend spaghettien med flødesaucen, kylling i skiver og jordbærsalat. Velbekomme!
