Pasta Alfredo med bacon

4 personer

Ingredienser

500 gfettuccine
180 gbacon i tern
2 fedhvidløg
2.5 dlmadlavningsfløde 4 %
100 gparmesan
400 gstenfri vindruer
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 37: Stenfri vindruer, bacon i tern, madlavningsfløde 4 %
  • 1

    Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en si.

  • 2

    Varm en tør pande op og steg baconterne sprøde. Lad de stegte bacontern dryppe af på lidt køkkenrulle på en tallerken og stil til side.

  • 3

    Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.

  • 4

    Varm en pande op med olie og svits de hakkede hvidløg. Tilsæt madlavningsfløde og friskrevet parmesan. Rør i saucen til osten er smeltet. Tilføj evt. lidt af pastavandet hvis saucen er for tyk. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Skyl vindruerne og vend pastaerne sammen med saucen.

  • 6

    Server den lækre pasta Alfredo med sprødstegt bacon på toppen og vindruerne som tilbehør. Velbekomme!

Pasta Alfredo med bacon