Pasta Alfredo med bacon
4 personer
Ingredienser
500 g | fettuccine |
180 g | bacon i tern |
2 fed | hvidløg |
2.5 dl | madlavningsfløde 4 % |
100 g | parmesan |
400 g | stenfri vindruer |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 37: Stenfri vindruer, bacon i tern, madlavningsfløde 4 %
- 1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en si.
- 2
Varm en tør pande op og steg baconterne sprøde. Lad de stegte bacontern dryppe af på lidt køkkenrulle på en tallerken og stil til side.
- 3
Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.
- 4
Varm en pande op med olie og svits de hakkede hvidløg. Tilsæt madlavningsfløde og friskrevet parmesan. Rør i saucen til osten er smeltet. Tilføj evt. lidt af pastavandet hvis saucen er for tyk. Smag til med salt og peber.
- 5
Skyl vindruerne og vend pastaerne sammen med saucen.
- 6
Server den lækre pasta Alfredo med sprødstegt bacon på toppen og vindruerne som tilbehør. Velbekomme!
