Pankopanerede schnitzel-bites med fritter og majssalat med avocado
4 personer
Ingredienser
2 stk | majskolber |
750 g | pommes frites med BBQ |
0.5 stk | agurk |
20 stk | cherrytomater |
1 potte | persille |
2 stk | avocado |
1 stk | økologisk lime |
500 g | skinkeschnitzler |
2 stk | æg |
50 g | hvedemel |
100 g | panko eller almindelig rasp |
chilimayonnaise | |
olivenolie | |
rapsolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Sæt en gryde med vand til majskolberne til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem i mindre stykker. Kog majskolberne i 5-10 min. og lad dem køle af.
- 2
Fordel fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.
- 3
Skyl agurk, cherrytomater og persille. Skær agurk og cherrytomater i små tern og hak persillen fint. Skær majsene af kolberne. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern.
- 4
Vend agurk, cherrytomater, majs, avocado og persille sammen med lidt olivenolie, limesaft, salt og peber.
- 5
Skær schnitzlerne i mindre stykker. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen. Hæld mel og panko ud på to flade tallerkener tilsat salt og peber. Vend først schnitzel-stykkerne i melet, herefter æg og til sidst i pankoen.
- 6
Varm en pande op med rigeligt rapsolie og steg de panerede schnitzel-stykker ved middelvarme til de er gyldne og gennemstegte.
- 7
Server de sprødpanerede schnitzel-bites med fritter, majssalat og chilimayo som tilbehør. Velbekomme!
