Pankopanerede schnitzel-bites med fritter og majssalat med avocado

4 personer

Ingredienser

2 stkmajskolber
750 gpommes frites med BBQ
0.5 stkagurk
20 stkcherrytomater
1 pottepersille
2 stkavocado
1 stkøkologisk lime
500 gskinkeschnitzler
2 stkæg
50 ghvedemel
100 gpanko eller almindelig rasp
chilimayonnaise
olivenolie
rapsolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 36: Chilimayonnaise, panko eller almindelig rasp, skinkeschnitzler, majskolbe
  • 1

    Sæt en gryde med vand til majskolberne til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem i mindre stykker. Kog majskolberne i 5-10 min. og lad dem køle af.

  • 2

    Fordel fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.

  • 3

    Skyl agurk, cherrytomater og persille. Skær agurk og cherrytomater i små tern og hak persillen fint. Skær majsene af kolberne. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern.

  • 4

    Vend agurk, cherrytomater, majs, avocado og persille sammen med lidt olivenolie, limesaft, salt og peber.

  • 5

    Skær schnitzlerne i mindre stykker. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen. Hæld mel og panko ud på to flade tallerkener tilsat salt og peber. Vend først schnitzel-stykkerne i melet, herefter æg og til sidst i pankoen.

  • 6

    Varm en pande op med rigeligt rapsolie og steg de panerede schnitzel-stykker ved middelvarme til de er gyldne og gennemstegte.

  • 7

    Server de sprødpanerede schnitzel-bites med fritter, majssalat og chilimayo som tilbehør. Velbekomme!

Pankopanerede schnitzel-bites med fritter og majssalat med avocado