Panko-panerede rødspættefileter med remo på rugbrød. Hertil til salat med blåbær

4 personer

Ingredienser

100 gpickles
2 spskmayonnaise
0.5 spskkarry
1 stkæg
50 gpanko eller almindelig rasp
225 grødspættefileter
125 gblåbær
0.5 stkagurk
235 gsalatskålen salatblanding
6 skiverrugbrød
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 13: Rødspættefileter, salatskålen salatblanding, rugbrød
  • 1

    Kom pickles, mayonnaise og karry i en skål og blend det hele med en stavblender til du har den ønskede konsistens. Stil til side.

  • 2

    Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det. Hæld pankorasp på en flad tallerken og vend det sammen med lidt salt og peber.

  • 3

    Skyl rødspættefileterne og dup dem tørre med lidt køkkenrulle. Vend først rødspættefilterne i ægget og derefter i pankoen.

  • 4

    Varm en pande op med en god sjat olie og steg rødspættefileterne gyldne på begge sider.

  • 5

    Skyl blåbær og agurk og skær agurken ud efter eget ønske. Vend blåbær og agurk sammen med salatblandingen, lidt olivenolie, salt og peber.

  • 6

    Server de panko-panerede rødspættefileter på rugbrød med hjemmerørt remoulade på toppen og salat som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med dild og citronsaft.
Panko-panerede rødspættefileter med remo på rugbrød. Hertil til salat med blåbær