Panko-panerede rødspættefileter med remo på rugbrød. Hertil til salat med blåbær
4 personer
Ingredienser
100 g | pickles |
2 spsk | mayonnaise |
0.5 spsk | karry |
1 stk | æg |
50 g | panko eller almindelig rasp |
225 g | rødspættefileter |
125 g | blåbær |
0.5 stk | agurk |
235 g | salatskålen salatblanding |
6 skiver | rugbrød |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 13: Rødspættefileter, salatskålen salatblanding, rugbrød
- 1
Kom pickles, mayonnaise og karry i en skål og blend det hele med en stavblender til du har den ønskede konsistens. Stil til side.
- 2
Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det. Hæld pankorasp på en flad tallerken og vend det sammen med lidt salt og peber.
- 3
Skyl rødspættefileterne og dup dem tørre med lidt køkkenrulle. Vend først rødspættefilterne i ægget og derefter i pankoen.
- 4
Varm en pande op med en god sjat olie og steg rødspættefileterne gyldne på begge sider.
- 5
Skyl blåbær og agurk og skær agurken ud efter eget ønske. Vend blåbær og agurk sammen med salatblandingen, lidt olivenolie, salt og peber.
- 6
Server de panko-panerede rødspættefileter på rugbrød med hjemmerørt remoulade på toppen og salat som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med dild og citronsaft.
