Panko-panerede fiskedeller med nudler og sprøde grøntsager
4 personer
Ingredienser
| 100 g | pankorasp |
| 400 g | fiskefars |
| 400 g | fuldkornsnudler |
| 400 g | gulerødder |
| 2 stk | rødløg |
| 1 stk | rød peberfrugt |
| 2 fed | hvidløg |
| 100 g | peanuts |
| sød chilisauce | |
| soya | |
| rapsolie |
Tilberedning
- 1
Hæld raspen op i en dyb tallerken. Rul fiskefarsen til små kugler mellem dine hænder og rul dem i raspen, så den sidder fast hele vejen rundt.
- 2
Steg de små fiskedeller på en pande i olie til de er gennemstegte og sprøde udenpå. Husk at vende dellerne hyppigt, så de ikke bliver for mørke.
- 3
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og lad dem herefter dryppe af i et dørslag, mens du laver resten. Vend dem evt. med lidt olie, når de færdige, så klistrer de ikke sammen.
- 4
Skræl gulerødder og løg. Vask peberfrugten, fjern kernerne og skær peberfrugt, løg og gulerødder i tynde stave.
- 5
Steg grøntsagerne i lidt olie sammen med presset hvidløg i ca. 5 minutter.
- 6
Server de sprødstegte fiskedeller sammen med nudler, stegte grøntsager og soya, sød chilisauce og peanuts på toppen. Drys evt. med koriander til dem, der har lyst.
