Panko-panerede fiskedeller med nudler og sprøde grøntsager

4 personer

Ingredienser

100 gpankorasp
400 gfiskefars
400 gfuldkornsnudler
400 ggulerødder
2 stkrødløg
1 stkrød peberfrugt
2 fedhvidløg
100 gpeanuts
sød chilisauce
soya
rapsolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 50: Gulerødder, pankorasp, fiskefars
  • 1

    Hæld raspen op i en dyb tallerken. Rul fiskefarsen til små kugler mellem dine hænder og rul dem i raspen, så den sidder fast hele vejen rundt.

  • 2

    Steg de små fiskedeller på en pande i olie til de er gennemstegte og sprøde udenpå. Husk at vende dellerne hyppigt, så de ikke bliver for mørke.

  • 3

    Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og lad dem herefter dryppe af i et dørslag, mens du laver resten. Vend dem evt. med lidt olie, når de færdige, så klistrer de ikke sammen.

  • 4

    Skræl gulerødder og løg. Vask peberfrugten, fjern kernerne og skær peberfrugt, løg og gulerødder i tynde stave.

  • 5

    Steg grøntsagerne i lidt olie sammen med presset hvidløg i ca. 5 minutter.

  • 6

    Server de sprødstegte fiskedeller sammen med nudler, stegte grøntsager og soya, sød chilisauce og peanuts på toppen. Drys evt. med koriander til dem, der har lyst.

Panko-panerede fiskedeller med nudler og sprøde grøntsager