Paneret ungkvæg schnitzel med klassisk tilbehør

4 personer

Ingredienser

Paneret ungkvæg schnitzel

400 gschnitzel af ungkvæg
1 stkæg
1,5 dlrasp
Fedtstof til stegning
salt
peber

Tilbehør

4 stkbagekartoffel
1 poseærter

Tilberedning

  • 1

    Slå ægget ud på en tallerken og pisk det sammen.

  • 2

    Vend schnitzlerne i æg og derefter i rasp, som er hældt ud på et stykke staniol.

  • 3

    Krydr med salt og peber. Brun schnitzlerne ved god varme i fedtstof på panden ca. 1 min. på hver side.

  • 4

    Dæmp varmen og steg dem færdige ca. 2 min. på hver side.

  • 5

    Server med brasede kartofler eller ovnbagte kartofler i skiver eller både, citronskive med revet peberrod, kapers, gaffelbidder og grønne ærter.

  • 6

    Server evt. smeltet smør til.

Paneret ungkvæg schnitzel med klassisk tilbehør