Paneret ungkvæg schnitzel med klassisk tilbehør
4 personer
Ingredienser
Paneret ungkvæg schnitzel
400 g | schnitzel af ungkvæg |
1 stk | æg |
1,5 dl | rasp |
Fedtstof til stegning | |
salt | |
peber |
Tilbehør
4 stk | bagekartoffel |
1 pose | ærter |
Tilberedning
- 1
Slå ægget ud på en tallerken og pisk det sammen.
- 2
Vend schnitzlerne i æg og derefter i rasp, som er hældt ud på et stykke staniol.
- 3
Krydr med salt og peber. Brun schnitzlerne ved god varme i fedtstof på panden ca. 1 min. på hver side.
- 4
Dæmp varmen og steg dem færdige ca. 2 min. på hver side.
- 5
Server med brasede kartofler eller ovnbagte kartofler i skiver eller både, citronskive med revet peberrod, kapers, gaffelbidder og grønne ærter.
- 6
Server evt. smeltet smør til.
