Paneret kylling med asiatiske nudler og ristede løg
4 personer
Ingredienser
240 g | panerede kyllingeschnitzler |
250 g | fuldkornsnudler |
1 stk | løg |
2 stk | pak choi |
2 fed | hvidløg |
150 g | bønnespirer |
0.5 dl | soya |
0.5 dl | sød chilidressing |
1 stk | lime |
olivenolie | |
salt | |
peber | |
ristede løg |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 25: Panerede kyllingeschnitzler, pak choi, bønnespirer, ristede løg
- 1
Steg kyllingeschnitzlerne i lidt olie på en pande.
- 2
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
- 3
Skræl løget og skær det i både. Skyl pak choi grundigt, skær bunden af og skær bladene i strimler. Steg begge dele i olie i en wok eller en dyb pande sammen med presset hvidløg.
- 4
Tilsæt skyllede bønnespirer, soya og sød chilisauce lige inden servering, så bønnerspirerne stadig er sprøde. Smag til med salt, peber, saften fra en lime og evt. lidt mere soya og chilisauce.
- 5
Server kyllingeschnitzlerne i skiver på toppen af nudler og grøntsager og slut af med ristede løg. Velbekomme!
For mere smag: Det smager super lækkert med peanuts og friske koriander på toppen.
