Panerede koteletter med sweet potato-fritter og urte-coleslaw

4 personer

Ingredienser

400 gsweet potato fritter
0,5 stkspidskål
1 pottedild
1 pottepurløg
1 spskkapers
2,5 dlcreme fraiche 18%
1 stkcitron
175 grevne gulerødder
1 stkæg
75 gpanko eller almindelig raps
400 gkoteletter
rapsolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40.
  • 1

    Kom sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.

  • 2

    Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern.

  • 3

    Skyl dild og purløg og hak det fint sammen med kapers. Vend det hele sammen med creme fraiche og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend herefter krydderurte-dressingen sammen med spidskålen og de revne gulerødder i en skål.

  • 4

    Slå ægget ud i en skål og pisk det. Hæld raspen ud på en flad tallerken tilsat salt og peber. Vend først koteletterne i det piskede æg og herefter i raspen.

  • 5

    Varm en pande op med rigeligt rapsolie og steg koteletterne ved middelvarme, til de er gyldne og gennemstegte.

  • 6

    Server de panerede koteletter med sprøde sweet potato fritter og urte-coleslaw. Velbekomme!

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at vend koteletterne i æg og rasp.
Panerede koteletter med sweet potato-fritter og urte-coleslaw