Panerede koteletter med sweet potato-fritter og urte-coleslaw
4 personer
Ingredienser
400 g | sweet potato fritter |
0,5 stk | spidskål |
1 potte | dild |
1 potte | purløg |
1 spsk | kapers |
2,5 dl | creme fraiche 18% |
1 stk | citron |
175 g | revne gulerødder |
1 stk | æg |
75 g | panko eller almindelig raps |
400 g | koteletter |
rapsolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Kom sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.
- 2
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern.
- 3
Skyl dild og purløg og hak det fint sammen med kapers. Vend det hele sammen med creme fraiche og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend herefter krydderurte-dressingen sammen med spidskålen og de revne gulerødder i en skål.
- 4
Slå ægget ud i en skål og pisk det. Hæld raspen ud på en flad tallerken tilsat salt og peber. Vend først koteletterne i det piskede æg og herefter i raspen.
- 5
Varm en pande op med rigeligt rapsolie og steg koteletterne ved middelvarme, til de er gyldne og gennemstegte.
- 6
Server de panerede koteletter med sprøde sweet potato fritter og urte-coleslaw. Velbekomme!