Panerede koteletter med søde fritter, persilledressing og pæresalat

4 personer

Ingredienser

800 gsweet potato fries
400 gkoteletter
1 stkæg
100 grasp
40 ghasselnøddeflager
125 gfriske spinatblade
3 stkpære
1 pottepersille
2.5 dlcreme fraiche 18%
1 fedhvidløg
olivenolie
balsamicoeddike
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40: Persille, pære, koteletter, sweet potato fritter
  • 1

    Opvarm ovnen til 200° og tilbered fritterne som anvist på posen.

  • 2

    Bank koteletterne flade med hånden. Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Hæld raspen ud på en dyb tallerken og bland det sammen med lidt salt og peber. Vend nu først koteletterne i ægget og efterfølgende i raspen. Steg koteletterne i olie på en pande.

  • 3

    Rist hasselnøddeflagerne på en tør pande til de tager farve. Køl dem af på en tallerken. Skyl spinaten grundigt. Skyl pærerne og skær dem i mundrette stykker. Vend spinaten sammen med pærer og hasselnødder. Top med en dressing rørt sammen af olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber.

  • 4

    Skyl persillen og hak den fint. Bland persillen med creme fraiche og presset hvidløg og smag til med salg og peber.

  • 5

    Server de panerede koteletter med søde pommes, salat og persilledressing som tilbehør. Velbekomme!

Panerede koteletter med søde fritter, persilledressing og pæresalat