Panerede koteletter med søde fritter, persilledressing og pæresalat
4 personer
Ingredienser
800 g | sweet potato fries |
400 g | koteletter |
1 stk | æg |
100 g | rasp |
40 g | hasselnøddeflager |
125 g | friske spinatblade |
3 stk | pære |
1 potte | persille |
2.5 dl | creme fraiche 18% |
1 fed | hvidløg |
olivenolie | |
balsamicoeddike | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 200° og tilbered fritterne som anvist på posen.
- 2
Bank koteletterne flade med hånden. Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Hæld raspen ud på en dyb tallerken og bland det sammen med lidt salt og peber. Vend nu først koteletterne i ægget og efterfølgende i raspen. Steg koteletterne i olie på en pande.
- 3
Rist hasselnøddeflagerne på en tør pande til de tager farve. Køl dem af på en tallerken. Skyl spinaten grundigt. Skyl pærerne og skær dem i mundrette stykker. Vend spinaten sammen med pærer og hasselnødder. Top med en dressing rørt sammen af olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber.
- 4
Skyl persillen og hak den fint. Bland persillen med creme fraiche og presset hvidløg og smag til med salg og peber.
- 5
Server de panerede koteletter med søde pommes, salat og persilledressing som tilbehør. Velbekomme!
