Panerede fiskedeller med bagte kartofler og tatarsauce. Hertil kogte bønner

4 personer

Ingredienser

1000 gkartofler
100 gpanko eller almindelig rasp
400 gfiskefars
400 gfrosne bønner
1 stkcitron
1 pottedild
50 gdrueagurk
2 spsksød sennep
1 fedhvidløg
2 dlcreme fraiche 9%
olivenolie
smør
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 47
  • 1

    Opvarm ovnen til 210° varmluft.

  • 2

    Skræl eller skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i lidt olivenolie og salt. Bag dem i ca. 25 minutter. Vend dem undervejs.

  • 3

    Hæld rasp på en flad tallerken. Form fiskedeller af farsen og vend herefter i raspen. Kom evt. lidt vand på fingrene og/eller skeen - så er de nemmere at forme.

  • 4

    Opvarm en pande med en klat smør og lidt olivenolie. Lad fiskedellerne stege til er gennemstegte og har en gylden overflade på begge sider.

  • 5

    Kog bønnerne i saltet vand i ca. 3-5 minutter. Skyl citronen og skær den i både.

  • 6

    Skyl dilden og hak den fint. Hak drueagurkerne fint og bland med dild, sød sennep, presset hvidløg og creme fraiche. Smag til med salt og peber.

  • 7

    Servér de stegte fiskedeller med ovnbagte kartofler, tatarsauce, bønner og citronbåde. Velbekomme!

 Panerede fiskedeller med bagte kartofler og tatarsauce. Hertil kogte bønner