Panerede fiskedeller med bagte kartofler og tatarsauce. Hertil kogte bønner
4 personer
Ingredienser
1000 g | kartofler |
100 g | panko eller almindelig rasp |
400 g | fiskefars |
400 g | frosne bønner |
1 stk | citron |
1 potte | dild |
50 g | drueagurk |
2 spsk | sød sennep |
1 fed | hvidløg |
2 dl | creme fraiche 9% |
olivenolie | |
smør | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 210° varmluft.
- 2
Skræl eller skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i lidt olivenolie og salt. Bag dem i ca. 25 minutter. Vend dem undervejs.
- 3
Hæld rasp på en flad tallerken. Form fiskedeller af farsen og vend herefter i raspen. Kom evt. lidt vand på fingrene og/eller skeen - så er de nemmere at forme.
- 4
Opvarm en pande med en klat smør og lidt olivenolie. Lad fiskedellerne stege til er gennemstegte og har en gylden overflade på begge sider.
- 5
Kog bønnerne i saltet vand i ca. 3-5 minutter. Skyl citronen og skær den i både.
- 6
Skyl dilden og hak den fint. Hak drueagurkerne fint og bland med dild, sød sennep, presset hvidløg og creme fraiche. Smag til med salt og peber.
- 7
Servér de stegte fiskedeller med ovnbagte kartofler, tatarsauce, bønner og citronbåde. Velbekomme!