Pandestegte koteletter med rodfrugtmos og champignonsauce
4 personer
Ingredienser
800 g | bagekartofler |
500 g | søde kartofler |
1 terning | grøntsagsbouillon |
1 dl | mælk |
400 g | champignon |
2,5 dl | cremefine 15% |
680 g | herregårdskoteletter |
olivenolie | |
salt | |
peber | |
sovsekulør |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46.
- 1
Skræl bagekartoflerne og de søde kartofler. Skær dem i små tern og kog dem i vand tilsat bouillon i ca. 20 minutter. Hæld herefter vandet fra kartoflerne.
- 2
Mos kartoflerne sammen med lidt olivenolie og mælk til en grov mos med et piskeris. Smag til med salt og peber.
- 3
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Svits dem herefter godt af på en varm pande eller i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt Cremefine og en valgfri mængde kulør. Smag til med salt og peber.
- 4
Krydr koteletterne med salt og peber. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg koteletterne på begge sider, til de er gennemstegte.
- 5
Server de saftige koteletter med rodfrugtmosen og den cremede champignonsauce. Velbekomme!