Pandestegte koteletter med rodfrugtmos og champignonsauce

4 personer

Ingredienser

800 gbagekartofler
500 gsøde kartofler
1 terninggrøntsagsbouillon
1 dlmælk
400 gchampignon
2,5 dlcremefine 15%
680 gherregårdskoteletter
olivenolie
salt
peber
sovsekulør

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46.
  • 1

    Skræl bagekartoflerne og de søde kartofler. Skær dem i små tern og kog dem i vand tilsat bouillon i ca. 20 minutter. Hæld herefter vandet fra kartoflerne.

  • 2

    Mos kartoflerne sammen med lidt olivenolie og mælk til en grov mos med et piskeris. Smag til med salt og peber.

  • 3

    Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Svits dem herefter godt af på en varm pande eller i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt Cremefine og en valgfri mængde kulør. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Krydr koteletterne med salt og peber. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg koteletterne på begge sider, til de er gennemstegte.

  • 5

    Server de saftige koteletter med rodfrugtmosen og den cremede champignonsauce. Velbekomme!

Pandestegte koteletter med rodfrugtmos og champignonsauce