Pandekylling

4 personer

Ingredienser

400 gkyllingebrystfilet
1 spskflydende fedtstof
1 fedhvidløg
430 gporre
200 gpersillerod
400 ghakkede tomater
115 gpeberfrugt
1 tsktørret oregano
1 tskpaprika
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Skær hvert kyllingebryst i 2-3 stykker, og brun dem i fedtstoffet i ca. 5 minutter. Pres hvidløg og tilsæt.

  • 2

    Skær porre i skiver af ca. ½ cm og persillerødderne i tern eller stave. Svits derefter i 2-3 minutter.

  • 3

    Tilsæt tomater og krydderier, og lad retten småkoge i ca. 15 minutter med låg.

  • 4

    Skær peberfrugt i strimler, og tilføj til retten. Lad retten koge i yderligere 2-3 minutter. Smag til, og jævn evt. sovsen.

  • 5

    Server pandekylling med fuldkornspasta, -ris eller -bulgur og salat.

Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen.
Pandekylling