Pandekylling
4 personer
Ingredienser
| 400 g | kyllingebrystfilet |
| 1 spsk | flydende fedtstof |
| 1 fed | hvidløg |
| 430 g | porre |
| 200 g | persillerod |
| 400 g | hakkede tomater |
| 115 g | peberfrugt |
| 1 tsk | tørret oregano |
| 1 tsk | paprika |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Skær hvert kyllingebryst i 2-3 stykker, og brun dem i fedtstoffet i ca. 5 minutter. Pres hvidløg og tilsæt.
- 2
Skær porre i skiver af ca. ½ cm og persillerødderne i tern eller stave. Svits derefter i 2-3 minutter.
- 3
Tilsæt tomater og krydderier, og lad retten småkoge i ca. 15 minutter med låg.
- 4
Skær peberfrugt i strimler, og tilføj til retten. Lad retten koge i yderligere 2-3 minutter. Smag til, og jævn evt. sovsen.
- 5
Server pandekylling med fuldkornspasta, -ris eller -bulgur og salat.
Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen.
