Pandekage-spind
Ingredienser
| 1 stk | æg | 
| 3 dl | kærnemælk | 
| 1 spsk | sukker | 
| salt | |
| 170 g | mel | 
| 2 tsk | bagepulver | 
| Smør eller margarine til stegning | 
Tilberedning
- 1Pisk æg og mælk sammen med sukker og salt. Rør bagepulver ud i melet og pisk det sammen med mælkeblandingen til en tyktflydende pandekagedej. 
- 2Hæld dejen i en sprøjteflaske eller en sprøjtepose. Du kan også bruge en tom ketchup eller sennepsflaske, hvis du har sådan en. 
- 3Smelt smør eller margarinen på en pande og lad det boble. 
- 4Hæld dejen fra flasken ud på panden som et spindelvævsmønster og lad det stege til toppen af dejen lige har sat sig, inden du vender den. 
- 5Server pandekage-spindene lune med syltetøj eller sirup. 
