Pandekage-spind
Ingredienser
| 1 stk | æg |
| 3 dl | kærnemælk |
| 1 spsk | sukker |
| salt | |
| 170 g | mel |
| 2 tsk | bagepulver |
| Smør eller margarine til stegning |
Tilberedning
- 1
Pisk æg og mælk sammen med sukker og salt. Rør bagepulver ud i melet og pisk det sammen med mælkeblandingen til en tyktflydende pandekagedej.
- 2
Hæld dejen i en sprøjteflaske eller en sprøjtepose. Du kan også bruge en tom ketchup eller sennepsflaske, hvis du har sådan en.
- 3
Smelt smør eller margarinen på en pande og lad det boble.
- 4
Hæld dejen fra flasken ud på panden som et spindelvævsmønster og lad det stege til toppen af dejen lige har sat sig, inden du vender den.
- 5
Server pandekage-spindene lune med syltetøj eller sirup.
