Pak choi med Hoisin

Ingredienser

1 stkpak choi
1 poseHoisin
1 spskolie
2 dlvand
evt lidt citronsaft

Tilberedning

  • 1

    Placer din største pande på komfuret og sæt den på middelhøj varme.

  • 2

    Del begge pak choi på langs og skyl dem grundigt, men forsigtigt i rigeligt med vand.

  • 3

    Kom olie på panden og læg herefter pak choi omhyggeligt på panden med skærepladen nedad. Steg i ca 1 min. Krydr med salt og hæld herefter 2dl. På panden så den koger op. Dæk hele panden med en tallerken eller et spækbræt. Og tilbered i yderligere 2 min.

  • 4

    Anret herefter de varme pak choi på en serveringtallerken med skærefladen opad.

  • 5

    Tag evt 1-2 spsk væske fra panden og rør det ud i en skål med 1 pose hoisin og et par dråber citronsaft. Pensl pak choi grundigt med Hoisin-marinaden og server med lidt revet citron.

Pak choi med Hoisin