Pak choi med Hoisin
Ingredienser
1 stk | pak choi |
1 pose | Hoisin |
1 spsk | olie |
2 dl | vand |
evt lidt citronsaft |
Tilberedning
- 1
Placer din største pande på komfuret og sæt den på middelhøj varme.
- 2
Del begge pak choi på langs og skyl dem grundigt, men forsigtigt i rigeligt med vand.
- 3
Kom olie på panden og læg herefter pak choi omhyggeligt på panden med skærepladen nedad. Steg i ca 1 min. Krydr med salt og hæld herefter 2dl. På panden så den koger op. Dæk hele panden med en tallerken eller et spækbræt. Og tilbered i yderligere 2 min.
- 4
Anret herefter de varme pak choi på en serveringtallerken med skærefladen opad.
- 5
Tag evt 1-2 spsk væske fra panden og rør det ud i en skål med 1 pose hoisin og et par dråber citronsaft. Pensl pak choi grundigt med Hoisin-marinaden og server med lidt revet citron.
