Pad krapow
4 personer
Ingredienser
250 g | ris |
1 stk | løg |
3 fed | hvidløg |
400 g | hakket svinekød |
1 stk | rød peberfrugt |
3 spsk | østerssauce |
2 spsk | fiskesauce |
4 stk | æg |
0.5 stk | agurk |
1 potte | frisk basilikum |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 24: Hakket svinekød, æg
- 1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
- 2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.
- 3
Varm en wok eller pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og hakket svinekød.
- 4
Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær peberfrugten i små tern. Tilsæt peberfrugt og lad det steg med i et par minutter. Tilsæt østerssauce og fiskesauce og rør godt.
- 5
Varm en pande op med olie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.
- 6
Skyl agurken og skær den i skiver.
- 7
Skyl basilikummen og pluk bladene af stilkene. Vend basilikumbladene i retten lige inden servering.
- 8
Server pad krapow med ris og spejlæg på toppen og agurkeskiver som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med frisk chili.
