Pad krapow

4 personer

Ingredienser

250 gris
1 stkløg
3 fedhvidløg
400 ghakket svinekød
1 stkrød peberfrugt
3 spskøsterssauce
2 spskfiskesauce
4 stkæg
0.5 stkagurk
1 pottefrisk basilikum
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 24: Hakket svinekød, æg
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

  • 3

    Varm en wok eller pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og hakket svinekød.

  • 4

    Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær peberfrugten i små tern. Tilsæt peberfrugt og lad det steg med i et par minutter. Tilsæt østerssauce og fiskesauce og rør godt.

  • 5

    Varm en pande op med olie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

  • 6

    Skyl agurken og skær den i skiver.

  • 7

    Skyl basilikummen og pluk bladene af stilkene. Vend basilikumbladene i retten lige inden servering.

  • 8

    Server pad krapow med ris og spejlæg på toppen og agurkeskiver som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med frisk chili.
Pad krapow