Østers med bacon, krydderurtesalat og granatæble

4 personer

Ingredienser

12 stkøsters
12 stkbacon i skiver
1 stkgranatæble
50 gsalat
Friske krydderurter
Ærtespirer
Solsikkeolie
Citronsaft fra ½ økologisk citron
Hvid peber

Tilberedning

  • 1

    Åben østersene som beskrevet på emballagen. Hæld østersene og saften derfra over i en skål.

  • 2

    Skyl østersene i deres egen saft en ad gangen, og læg dem over på en ren tallerken.

  • 3

    Vask og tør østersskallerne inden- og udvendigt.

  • 4

    Vask og slyng salat og krydderurter. Gør granatæblekærnerne klar - der skal bruges ca. 1 teskefuld pr. østers.

  • 5

    Svøb en skive bacon om hver østers, og fastgør den ved at stikke en tandstik igennem. Steg østers i baconsvøb på pande ved moderat varme, indtil baconen tager farve.

  • 6

    Krydr salaten med lidt olie, citronsaft og peber. Anret små salatblade og krydderurter i hver skål. Læg østersen oven på, og pynt med granatæblekerner.

Østers med bacon, krydderurtesalat og granatæble