Østers med bacon, krydderurtesalat og granatæble
4 personer
Ingredienser
| 12 stk | østers |
| 12 stk | bacon i skiver |
| 1 stk | granatæble |
| 50 g | salat |
| Friske krydderurter | |
| Ærtespirer | |
| Solsikkeolie | |
| Citronsaft fra ½ økologisk citron | |
| Hvid peber |
Tilberedning
- 1
Åben østersene som beskrevet på emballagen. Hæld østersene og saften derfra over i en skål.
- 2
Skyl østersene i deres egen saft en ad gangen, og læg dem over på en ren tallerken.
- 3
Vask og tør østersskallerne inden- og udvendigt.
- 4
Vask og slyng salat og krydderurter. Gør granatæblekærnerne klar - der skal bruges ca. 1 teskefuld pr. østers.
- 5
Svøb en skive bacon om hver østers, og fastgør den ved at stikke en tandstik igennem. Steg østers i baconsvøb på pande ved moderat varme, indtil baconen tager farve.
- 6
Krydr salaten med lidt olie, citronsaft og peber. Anret små salatblade og krydderurter i hver skål. Læg østersen oven på, og pynt med granatæblekerner.
