Orientalsk kyllingegryde

4 personer

Ingredienser

900 gkyllingebrystfilet
0,5 dlolie til stegning
200 ggulerod
200 ghvidkål
2 fedhvidløg
1 stkrødløg
125 gbambusskud
0,5 spskkarrypasta
0,25 lpiskefløde
1 dåsekokosmælk
50 gcashewnødder
ingefær
salt
peber

Tilbehør

ris
brød

Tilberedning

  • 1

    Svits karrypasta, hvidløg samt krydderier kort i olivenolie i en tykbundet gryde.

  • 2

    Skær kyllingebrystfilet i passende stykker og tilsæt til gryden. Sautér indtil kødet har en let gylden farve.

  • 3

    Rens og skær hvidkål, gulerødder og rødløg i passende stykker. Tilsæt til gryden med kyllingekødet. Det hele vendes godt.

  • 4

    Tilsæt kokosmælk og piskefløde og rør godt. Tilsæt bambusskud.

  • 5

    Lad det hele småkoge indtil kyllingen er mør og saucen har en let cremet konsistens.

  • 6

    Smag til med salt og peber. Top med ingefær og cashewnødder inden servering. Serveres med løse ris og brød.

Orientalsk kyllingegryde